فایل ورد (word) مقاله بهينه‌سازي توليد دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئيدس و نقش هم‎افزايي لاکتوکوکوس لاکتيس در توليد آن در نوشيدني لبني تخميري

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله بهينه‌سازي توليد دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئيدس و نقش هم‎افزايي لاکتوکوکوس لاکتيس در توليد آن در نوشيدني لبني تخميري دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بهينه‌سازي توليد دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئيدس و نقش هم‎افزايي لاکتوکوکوس لاکتيس در توليد آن در نوشيدني لبني تخميري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بهينه‌سازي توليد دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئيدس و نقش هم‎افزايي لاکتوکوکوس لاکتيس در توليد آن در نوشيدني لبني تخميري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بهينه‌سازي توليد دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئيدس و نقش هم‎افزايي لاکتوکوکوس لاکتيس در توليد آن در نوشيدني لبني تخميري :


تعداد صفحات :13

برخی از باکتری‏های اسیدلاکتیکی پلی‌ساکاریدهای خارج سلولی تولید می‌کنند که علاوه بر توانایی اتصال با آب و افزایش ویسکوزیته، خصوصیات سلامتی بخش مفیدی از قبیل کاهش کلسترول، ارتقای سیستم ایمنی و نقش پری‌بیوتیکی دارند. در این تحقیق تولید اگزوپلی‏ساکارید دکستران در نوشیدنی لبنی تخمیری توسط باکتری لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش هم‎افزایی لاکتوکوکوس لاکتیس بر تولید آن مورد بررسی قرار گرفت. بهینه‌سازی تولید دکستران در شیر با استفاده از روش سطح پاسخ با چهار فاکتور مستقل دمای گرمخانه گذاری (C°40-20(، زمان گرمخانه گذاری (35-15 ساعت)، نسبت تلقیح ل. مزنتروئیدس به ل. لاکتیس (90:10-10:90) و درصد ساکارز (6-0 درصد) انجام شد. بر اساس آزمابشات انجام شده دمای C°25، زمان 20 ساعت، نسبت تلقیح 50:50 و ساکارز 5/4 درصد شرایط بهینه تولید دکستران بودند و نتایج آزمون‌های تجربی مقدار تولید دکستران پیش‌بینی شده توسط مدل در شرایط بهینه را تائید کرد.

لینک کمکی