فایل ورد (word) مقاله تجزيه و تحليل حساسيت توابع عضويت براي دستهبندي فازي گوجهفرنگي متأثر از دما و مدت زمان نگهداري دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تجزيه و تحليل حساسيت توابع عضويت براي دستهبندي فازي گوجهفرنگي متأثر از دما و مدت زمان نگهداري کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تجزيه و تحليل حساسيت توابع عضويت براي دستهبندي فازي گوجهفرنگي متأثر از دما و مدت زمان نگهداري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تجزيه و تحليل حساسيت توابع عضويت براي دستهبندي فازي گوجهفرنگي متأثر از دما و مدت زمان نگهداري :
تعداد صفحات :12
در این مطالعه دستهبندی گوجه فرنگی به کمک منطق فازی و تغییر در آن در شرایط مختلف نگهداری مورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور ویژگیهای کیفی از قبیل رنگ، اندازه و سختی گوجه فرنگی اندازهگیری شد. دستهبندی نمونهها توسط یک سامانه طراحی شده منطق فازی با قواعد فازی با نظر کارشناسان خبره مقایسه گردید. تجزیه و تحلیل حساسیت خروجی توابع عضویت به کمک آماره مربع کای مشخص شد. نتایج نشان داد که حساسیت دسته بندی نمونههای نگهداری شده در سردخانه از روز ششم با تغییر از دسته "درجه1" به "درجه2" رخ داد. برای نمونههای نگهداری شده در شرایط محیط این حساسیت از روز سوم با تغییر دستهبندی مشابه رخ داد. نتایج تاکید مینماید هرگونه عملیات فرآوری یا بازار رسانی پس از دستهبندی اولیه باید از لحاظ صرف زمان بگونهای باشد که حاصل دستهبندی اولیه را دچار تغییر ننماید.