فایل ورد (word) مقاله تخمين تازگي گوشت مرغ مبتني بر تکنيکهاي پردازش تصوير و هوش مصنوعي دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تخمين تازگي گوشت مرغ مبتني بر تکنيکهاي پردازش تصوير و هوش مصنوعي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تخمين تازگي گوشت مرغ مبتني بر تکنيکهاي پردازش تصوير و هوش مصنوعي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تخمين تازگي گوشت مرغ مبتني بر تکنيکهاي پردازش تصوير و هوش مصنوعي :
تعداد صفحات :22
در پژوهش حاضر روشهای نوین نظیر پردازش تصویر و هوش مصنوعی برای ارزیابی سریع، غیر مخرب و آنلاین تازگی گوشت مرغ بکار گرفته شده است. پس از تهیه تصاویر گوشت مرغ و عملیات پیش پردازش، تصاویر به کانالهای رنگی مختلف منتقل و ویژگیهای آماری بافت تصاویر استخراج گردید. عملیات انتخاب ویژگی با ترکیب دو روش الگوریتم ازدحام ذرات و طبقهبند شبکههای عصبی مصنوعی به منظور کاهش حجم محاسبات و ارتقای شاخصهای طبقهبندی انجام شد. با توجه به تعداد ویژگیهای منتخب، تعداد نرونهای موجود در لایه ورودی 22 عدد به دست آمد و تعداد نرونهای موجود در لایه خروجی براساس طبقهبندی تصاویر به صورت 5 کلاس؛ روز اول، روز دوم،...و روز پنجم، 5 عدد تعیین شد. در نهایت ساختار 5-8-22 به عنوان ساختار بهینه طبقهبند مورد نظر حاصل شد. به منظور ارزیابی عملکرد طبقهبند جهت تخمین تازگی گوشت مرغ، شاخصهای آماری نظیر دقت، صحت، حساسیت، اختصاصی بودن و سطح زیر منحنی محاسبه شدند که مقادیر این شاخصها برای طبقهبندی بر اساس ویژگیهای منتخب به ترتیب برابر 92، 02/80، 68/80، 89/94 و83/87 درصد میباشند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان میدهد که سامانه پیشنهادی توانایی تشخیص میزان تازگی گوشت مرغ با دقت مناسب را دارد.