فایل ورد (word) مقاله بررسي توزيع عناصر (پتاسيم، سديم و کلر) در برخي ژنوتيپهاي انگور (Vitis vinifera) در شرايط شوري دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي توزيع عناصر (پتاسيم، سديم و کلر) در برخي ژنوتيپهاي انگور (Vitis vinifera) در شرايط شوري کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي توزيع عناصر (پتاسيم، سديم و کلر) در برخي ژنوتيپهاي انگور (Vitis vinifera) در شرايط شوري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي توزيع عناصر (پتاسيم، سديم و کلر) در برخي ژنوتيپهاي انگور (Vitis vinifera) در شرايط شوري :
تعداد صفحات :16
شوری بهعنوان یکی از مهمترین تنشهای محیطی، تولید بسیاری از محصولات کشاورزی و باغی را با مخاطره روبرو کرده است. آیند تولید انگور (Vitis vinifera L.) بهعنوان یکی از مهمترین محصولات اقتصادی بخش باغبانی درگرو اصلاح و استفاده از پایههای مقاوم بهشوری است. هدف از این پژوهش بررسی تحمل شوری و چگونگی توزیع یونهای مرتبط با تنش شوری در شش رقم و ژنوتیپ انگور از گون Vitis vinifera شامل شاهرودی (سرخ فخری)، سفید فخری، سبز انگور، دیوانهکاشمر، SH068 و G-T01در شرایط گلخانهای بود. این آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پای کاملاً تصادفی تصادفی با دو عامل رقم و شوری و در سه تکرار انجام شد. گیاهان با سطوح مختلف شوری شامل کمتر از 2 (9/1-8/1)، 4و6 دسی زیمنس بر متر به مدت چهل روز تیمار شدند. نتایج آزمایش نشان داد با افزایش میزان کلرید سدیم تجمع یونهای سدیم و کلر در اندامهای مختلف هم ژنوتیپها، بهصورت معنیداری (05/0P<) افزایش و یون پتاسیم در شاخساره افزایش و در ریشه کاهش داشت. ژنوتیپ G-T01 کمترین میزان تجمع کلر (به ترتیب 87/0درصد و 84/1درصد وزن خشک برگ و شاخساره) را نشان داد. درمجموع به نظر میرسد ژنوتیپ GT01 و رقم شاهرودی به ترتیب از بیشترین و کمترین توانایی در کاهش عوارض ناشی از مسمومیت کلر را داشتند. نتایج این تحقیق وجود اختلاف در واکنش به تنش شوری در بین ژنوتیپهای بومی انگور گون وینیفرا را تأیید میکند.