فایل ورد (word) مقاله ارزيابي اثرات تغيير اقليم بر پراکنش گون? در معرض خطر انقراض کرفس کوهي با استفاده از مدل افزايشي تعميم يافته دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله ارزيابي اثرات تغيير اقليم بر پراکنش گون? در معرض خطر انقراض کرفس کوهي با استفاده از مدل افزايشي تعميم يافته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله ارزيابي اثرات تغيير اقليم بر پراکنش گون? در معرض خطر انقراض کرفس کوهي با استفاده از مدل افزايشي تعميم يافته،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله ارزيابي اثرات تغيير اقليم بر پراکنش گون? در معرض خطر انقراض کرفس کوهي با استفاده از مدل افزايشي تعميم يافته :
تعداد صفحات :21
امروزه تغییرات اقلیمی باعث تغییرات زیادی در شرایط رویشگاهی گونههای گیاهی شده است. در مطالع حاضر چگونگی تغییرات پراکنش گون کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) بهعنوان گونهای دارویی و اقتصادی در مقاطع زمانی حال و آینده (2030 و 2080 میلادی، مدل Hadcm3 تحت سناریو A2) بررسی شدهاست. بدین منظور دادههای 50 سایت حضور و عدم حضور گون مورد مطالعه با استفاده از روش تصادفی طبقهبندی شده در شهرستان فریدونشهر جمعآوری گردید و ارتباط آن با عوامل محیطی شامل فیزیوگرافی (شیب، جهت، ارتفاع) و 19متغیر اقلیمی (میانگین درج حرارت روزانه، بارندگی سالیانه و...) با استفاده از مدل رگرسیون افزایشی تعمیم یافته (GAM) مشخص و با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) نقش پراکنش بالقو گون کرفس کوهی تولید گردید. مهمترین عوامل محیطی تأثیرگذار بر پراکنش این گونه، میانگین درج حرارت سالیانه، بارندگی سالیانه، ارتفاع و شیب تعیین شد. ارزیابی مدل با استفاده از ضرایب آماری کاپا و سطح زیر منحنی پلاتهای ROC به ترتیب 97/0 و 98/0 تعیین شد که نشان دهند تطابق بسیار بالای مدل با واقعیت زمینی است. نتایج حاصل از پیشبینی پراکنش گونهای تحت سناریو A2 طی سالهای 2030 و 2080 میلادی بیانگر کاهش رخداد گون کرفس کوهی و جابجایی این گونه به سمت مناطق مرتفع است. این جابجایی به دلیل کاهش بارندگی سالیانه و افزایش میانگین دما تحت این سناریو است. نتایج این پژوهش برای مقاصد مدیریتی در توسع پایدار اکوسیستم های مرتعی، مخصوصاً حفاظت و احیای رویشگاه گون کرفس کوهی کاربرد دارد.