فایل ورد (word) مقاله بررسي وضعيت بومشناختي نواحي لانه گزيني کفتار راهراه (Hyaena hyaena) در منطق? حفاظتشد? هفتاد قله اراک با استفاده از روش آنتروپي بيشينه دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي وضعيت بومشناختي نواحي لانه گزيني کفتار راهراه (Hyaena hyaena) در منطق? حفاظتشد? هفتاد قله اراک با استفاده از روش آنتروپي بيشينه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي وضعيت بومشناختي نواحي لانه گزيني کفتار راهراه (Hyaena hyaena) در منطق? حفاظتشد? هفتاد قله اراک با استفاده از روش آنتروپي بيشينه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي وضعيت بومشناختي نواحي لانه گزيني کفتار راهراه (Hyaena hyaena) در منطق? حفاظتشد? هفتاد قله اراک با استفاده از روش آنتروپي بيشينه :
تعداد صفحات :21
لانهها به عنوان یک پناهگاه سودمند، در توسع رفتار اجتماعی تولهها نقش دارند. اگرچه حرکت و جابهجایی در بین لانهها یک هزین اجتماعی در گوشتخواران محسوب میشود ولی این هزینه، با سود حاصل از شناخت قلمرو جبران میشود. کفتارها برای پناه گرفتن در طول روز، زادآوری و پرورش نوزادان و استراحت دائمی از لانهها استفاده میکنند. بهمنظور مشخص شدن وضعیت بومشناختی نواحی لانه گزینی کفتار راهراه (Hyaena hyaena) در منطق حفاظتشد هفتاد قله اراک، از روش آنتروپی بیشینه (MaxEnt) استفاده شد. بدین منظور، از 30 نقطه لانه و تعداد یازده متغیر تأثیرگذار استفاده شد. مدل 10 بار تکرار و نقش میانگین پیشبینی، بهعنوان نقش پیشبینی کننده انتخاب شد. اعتبار سنجی مدل با استفاده از رویکرد آماری ROC انجام گرفت. نتایج نشان داد که مدل پیشبینی مناطق لانه گزینی گونه، موفق بوده است (76/0AUC=) و مدل در تمام حد آستانهها دارای تفاوت معناداری با مدل تصادفی است (001/0P-value<). براساس نتایج حاصل از حساسیتسنجی، متغیرهای کاربری اراضی (مرتعداری)، ارتفاع، شیب و تیپهای ژئومورفولوژی منطقه بیشترین تأثیر را در لانه گزینی کفتار داشتهاند. لان مطلوب برای این گونه در زیستگاه مذکور، تیپهای پوشش گیاهی (Artemisia aucheri، Astragalus spp، barbataStipa ) و مناطقی با جنس سنگ آهکی، خاک شنی کمعمق، جهتهای شرقی و جنوب غربی با متوسط شیب 22% قابلتعریف است. نتایج این تحلیل نشان داد که با توجه به اهمیت لانه بر بقا جاندار شناسایی پارامترهای مهم در لانه گزینی ، درک بهتری از وضعیت گونه را به محقق میدهد، که میتواند در درک بهتر آشیان اکولوژیک گونه مؤثر باشد.