فایل ورد (word) مقاله بررسي سطح بيان ژن هاي lim، mdeh و تغييرات مورفو-فيزيولوژيکي Mentha piperita L. در واکنش به تنش خشکي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله بررسي سطح بيان ژن هاي lim، mdeh و تغييرات مورفو-فيزيولوژيکي Mentha piperita L. در واکنش به تنش خشکي دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي سطح بيان ژن هاي lim، mdeh و تغييرات مورفو-فيزيولوژيکي Mentha piperita L. در واکنش به تنش خشکي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي سطح بيان ژن هاي lim، mdeh و تغييرات مورفو-فيزيولوژيکي Mentha piperita L. در واکنش به تنش خشکي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي سطح بيان ژن هاي lim، mdeh و تغييرات مورفو-فيزيولوژيکي Mentha piperita L. در واکنش به تنش خشکي :


تعداد صفحات :17

نعناع فلفلی یکی از گیاهان دارویی با ارزش در جهان به­شمار می­رود که در صنایع غذایی، بهداشتی، داروسازی، و ... کاربرد دارد. در این پژوهش اثر تنش خشکی در چهار سطح: شاهد (100 درصد ظرفیت مزرعه)، 75، 50 و 25 درصد ظرفیت مزرعه بروی بیان ژن­های لیمونن سنتاز (lim) و منتول دهیدروژناز (mdeh) در مسیر بیوسنتز منتول و پاسخ­های مورفولوژیک و فیزیولوژیک نعناع فلفلی و عملکرد و نوع ترکیبات اسانس آن با استفاده از تجزیه GC-MS بررسی شد. براساس نتایج تجزیه واریانس، اثر تنش خشکی بروی صفات وزن تر و خشک اندام هوایی، سطح برگ، تعداد برگ، میزان پرولین و محتوی نسبی آب در سطح احتمال 1 درصد (01/0P) معنی­دار بود. تنش خشکی باعث کاهش معنی­داری در صفات مورفولوژیک شد. میزان پرولین و محتوی نسبی آب با افزایش شدت تنش خشکی به­ترتیب افزایش و کاهش یافت. عملکرد اسانس با افزایش تنش خشکی، افزایش یافت هرچند که این افزایش معنی­دار نبود. میزان بیان نسبی ژن لیمونن سنتاز ابتدا افزایش و در سطح 25 درصد ظرفیت مزرعه کاهش معنی­داری یافت همچنین میزان بیان نسبی ژن منتول دهیدروژناز در سطوح مختلف تنش خشکی کاهش نشان داد. به­طور کلی تنش خشکی باعث افزایش عملکرد اسانس ولی کاهش کیفیت آن شد.

لینک کمکی