فایل ورد (word) مقاله مکانيابي جاينام سيماش شاهکنشين اليپي در خرمآباد و امکان يکيدانستن آن با سيماشکي عيلامي دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله مکانيابي جاينام سيماش شاهکنشين اليپي در خرمآباد و امکان يکيدانستن آن با سيماشکي عيلامي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله مکانيابي جاينام سيماش شاهکنشين اليپي در خرمآباد و امکان يکيدانستن آن با سيماشکي عيلامي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله مکانيابي جاينام سيماش شاهکنشين اليپي در خرمآباد و امکان يکيدانستن آن با سيماشکي عيلامي :
تعداد صفحات :25
درنتیجهی کاوشهای سالهای اخیر محوطهی قلعهی فلکالافلاک خرمآباد، شواهدی از وجود دژی نمایان شد که بر پایهی مواد فرهنگی شاخصی همچون سفال «گونهی لرستان» و بقایای محدود معماری و مقایسهی آن با یافتههای همزمان متعلق به دورهی باباجان III (سدههای 8-9 پ.م.) در منطقه است. این شواهد و بهویژه سفال گونهی لرستان، به پادشاهی الیپی نسبت داده شده که در همین دوره در پیشکوه لرستان دارای حکومت بوده است. منابع مکتوب آشوری که به ثبت لشگرکشی سال 713 پ.م. سارگون دوم به غرب ایران پرداخته است، از جاینام «سیماش» نام میبرد که در شرق سرزمین الیپی و در مجاورت مادهای دوردست شرق قرار داشته است. مقالهی حاضر با بررسی متون مکتوب و جغرافیای منطقه پیشنهاد میکند که این دژ همان جاینام سیماش است که با بررسی نظرات پژوهشگران و شواهد باستانشناختی میتواند با سیماشکی عیلام در اواخر هزارهی سوم و اوایل هزاره دوم پ.م. یکی دانسته شود.