فایل ورد (word) مقاله مکان‌يابي بهين? محل دفن پسماند با استفاده از سيستم اطلاعات جغرافيايي (GIS) و فرايند تحليل سلسله‌مراتبي (AHP) (مطالع? موردي: بخش ميانکوه شهرستان اردل)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله مکان‌يابي بهين? محل دفن پسماند با استفاده از سيستم اطلاعات جغرافيايي (GIS) و فرايند تحليل سلسله‌مراتبي (AHP) (مطالع? موردي: بخش ميانکوه شهرستان اردل) دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله مکان‌يابي بهين? محل دفن پسماند با استفاده از سيستم اطلاعات جغرافيايي (GIS) و فرايند تحليل سلسله‌مراتبي (AHP) (مطالع? موردي: بخش ميانکوه شهرستان اردل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله مکان‌يابي بهين? محل دفن پسماند با استفاده از سيستم اطلاعات جغرافيايي (GIS) و فرايند تحليل سلسله‌مراتبي (AHP) (مطالع? موردي: بخش ميانکوه شهرستان اردل)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله مکان‌يابي بهين? محل دفن پسماند با استفاده از سيستم اطلاعات جغرافيايي (GIS) و فرايند تحليل سلسله‌مراتبي (AHP) (مطالع? موردي: بخش ميانکوه شهرستان اردل) :


تعداد صفحات :27

آلایندگی پسماندها منشأ بسیاری از مشکلات زیست‌محیطی است. این آلاینده‌ها سبب آلودگی منابع آب، خاک و هوا و تخریب منظرهای طبیعی و گسترش بیماری می‌شوند. تعیین مناطق مناسب برای دفن پسماند از راهکارهای عمومی در مقابله با این بحران است. هدف این پژوهش یافتن مناطق مناسب دفع پسماند در بخش میانکوه شهرستان اردل به‌دلیل موقعیت خاص آن از نظر منابع آب فراوان (آب‌های معدنی) و اکوتوریسم است. مکان‌یابی دفن پسماند از طریق روش‌های متنوع در رسیدن به این هدف مؤثر است. روش‌های ارزیابی چندمعیاره (MCE) از روش‌های تحلیل فضایی است که در مکان‌یابی دفن پسماند کاربرد دارد. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی، تحلیلی و کمّی بود و تحقیق از طریق مطالعات، پرسش میدانی و تحلیل پایگاه داده‌ها و نقشه‌ها با استفاده از تکنیک‌های ارزیابی کمّی انجام گرفت. برای مکان‌یابی دفن پسماند از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)، و فرایند تحلیل سلسله‌مراتبی (AHP) و برای تلفیق نقشه‌ها از روش ترکیب خطی وزنی (WLC)استفاده ‌شد. از پایگاه داده‌های زمینی ارتفاع، کاربری اراضی، روستاها و زمین‌شناسی براساس معیارهای استاندارد دفن پسماند در روش تحلیل سلسله‌مراتبی- زوجی استفاده شد. نتایج نشان داد که فاصله از کانون‌های جمعیتی، مناطق حفاظت‌شده زیست‌محیطی، کاربری اراضی و منابع آب مهم‌ترین شاخص‌ها هستند و فاصله از زیرساخت‌های زیربنایی، سازندهای زمین‌شناسی و شیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند. در این منطقه، 71/8 کیلومتر مربع در طبقه بسیار مناسب، 63/‌‌9 کیلومترمربع در طبقه مناسب، 96/25 کیلومترمربع در طبقه به‌نسبت مناسب، 17/14 کیلومتر مربع در طبقه به‌نسبت نامناسب و 35/693 کیلومترمربع در طبقه نامناسب قرار دارند.

لینک کمکی