فایل ورد (word) مقاله بررسي و تحليل ساختارمند روابط بريتانيا و اتحادي? اروپا از عضويت تا برگزيت (براساس رويکردهاي بينحکومتگرايي و فرامليگرايي) دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي و تحليل ساختارمند روابط بريتانيا و اتحادي? اروپا از عضويت تا برگزيت (براساس رويکردهاي بينحکومتگرايي و فرامليگرايي) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي و تحليل ساختارمند روابط بريتانيا و اتحادي? اروپا از عضويت تا برگزيت (براساس رويکردهاي بينحکومتگرايي و فرامليگرايي)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي و تحليل ساختارمند روابط بريتانيا و اتحادي? اروپا از عضويت تا برگزيت (براساس رويکردهاي بينحکومتگرايي و فرامليگرايي) :
تعداد صفحات :29
رابط بریتانیا و اتحادی اروپا از ابتدای عضویت این کشور بسیار پیچیده و پرفرازونشیب بوده است. علاوهبر مؤلفههای تاریخی و غرور آنگلوساکسونی که موجب شد این کشور هیچگاه خود را در حد اتحادی اروپاپایین نکشد، نوع نگرش دولتهای مختلف، رسانهها و افکار عمومی بریتانیا نسبت به اتحادی اروپا و حتی دانش و اطلاعات کم در زمین سازوکارهای اتحادی اروپا موجب ظهور برچسبی با عنوان «بیمیل اروپایی» یا «شکاک اروپایی» شد. بریتانیا از همان اوایل ده 1950 در راه پیوستن به جامع زغال و فولاد بیمیل بود و در ادامه نیز پس از پیوستن به این جامعه در سال 1973 این بیمیلی را در ناسازگاری با سیاستهای مشترک (همچون سیاستهای مشترک کشاورزی،تجاری،شیلات، سیاست دفاعی- امنیتی و ...) و نپیوستن به مهمترین نمادهای همگرایی این اتحادیه همچون منطق یورو و شنگن نشان داد. این مقاله با بهره گرفتن از نظریات منطقهگرایی بینحکومتگرایی و فراملیگرایی این فرضیه را مطرح میکند که تمایلات بیشتر فراآتلانتیکی بریتانیا که در «روابط ویژه» با ایالات متحده خود را نشان داده است و همچنین تمرکز بیشازحد قدرت در نهادهای اتحادیه که به واگذاری هرچه بیشتر حاکمیت منجر میشد، از مهمترین عوامل بیمیلی و در نهایت رأی به خروج این کشور در همهپرسی 23 ژوئن 2016 بود. این مقاله از نوع توصیفی-تحلیلی بوده و از روششناسی استنباطی بهمنظور نیل به اهداف تحقیق استفاده شده است.