فایل ورد (word) مقاله تجارت آب مجازي و کاربرد آن در حوز? آبخيز (مطالع? موردي: حوز? آبخيز برآفتاب حاجيآباد و پاياب رودان، استان هرمزگان) دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تجارت آب مجازي و کاربرد آن در حوز? آبخيز (مطالع? موردي: حوز? آبخيز برآفتاب حاجيآباد و پاياب رودان، استان هرمزگان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تجارت آب مجازي و کاربرد آن در حوز? آبخيز (مطالع? موردي: حوز? آبخيز برآفتاب حاجيآباد و پاياب رودان، استان هرمزگان)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تجارت آب مجازي و کاربرد آن در حوز? آبخيز (مطالع? موردي: حوز? آبخيز برآفتاب حاجيآباد و پاياب رودان، استان هرمزگان) :
تعداد صفحات :24
مشکل افت آبهای زیرزمینی و کمبود آب در اغلب دشتهای استان هرمزگان امری اجتنابناپذیر است که در اثر استفاد بیرویه و عدم مدیریت مناسب در جهت عرضه و تقاضای آب در بخش کشاورزی رخ داده است. در تحقیق حاضر به محاسب بیلان آب مجازی در بخش کشاورزی (صادرات و واردات آب مجازی) و ارزش آن در دو حوز آبخیز با دو اقلیم متفاوت در شمال (حوز آبخیز برآفتاب حاجیآباد) و شرق (حوز آبخیز پایاب رودان) استان هرمزگان پرداخته شده است. نتایج نشان داد حوز آبخیز شمالی استان هرمزگان بهعنوان صادرکنند آب مجازی است که عمد حجم آب مجازی مربوط به محصول گندم و نخیلات به ترتیب به 14 و 18/0میلیون مترمکعب و حوز آبخیز شرقی استان مربوط به نخیلات (8/0میلیون مترمکعب) و مرکبات (6/0میلیون مترمکعب) است و حجم عمد واردات آب مجازی مربوط به گندم و برنج است. همچنین طبق نتایج بهدست آمده، حوز آبخیز برآفتاب حاجیآباد بهعنوان صادرکنند آب مجازی و حوز آبخیز پایاب رودان بهعنوان وارد کنند آب مجازی است، بهطوریکه تراز تجارت آب مجازی در دو حوضه بهترتیب 94/11- و 83/17 میلیون مترمکعب و به ترتیب 64 و 67 درصد منابع آب شیرین موجود در دو حوز آبخیز پایاب رودان و برآفتاب حاجیآباد صرف تولید محصولات کشاورزی شده و شاخص خودکفایی آب مجازی، بهترتیب 86 و 81 درصد و میزان شاخص کم آبی حدود 66 و 69 درصد برآورد شد که حاکی از کمبود شدید منابع آب در دو حوز آبخیز است.