فایل ورد (word) مقاله تبيين جامعه شناختي تاثير اشتغال بر سلامت روان افراد (مطالعه تجربي شاغلين و بيکاران در تهران) دارای 42 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تبيين جامعه شناختي تاثير اشتغال بر سلامت روان افراد (مطالعه تجربي شاغلين و بيکاران در تهران) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تبيين جامعه شناختي تاثير اشتغال بر سلامت روان افراد (مطالعه تجربي شاغلين و بيکاران در تهران)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تبيين جامعه شناختي تاثير اشتغال بر سلامت روان افراد (مطالعه تجربي شاغلين و بيکاران در تهران) :
تعداد صفحات :42
از ویژگیهای بارز بازار کار ایران مسئله بیکاری است. در کنار هزینههای اقتصادی، اجتماعی بیکاری اثرات جدی نیز بر سلامت افراد میگذارد. هدف از این تحقیق، بررسی وضعیت سلامت روان جمعیت فعال اقتصادی (شاغل و بیکار) شهر تهران است و نیز قصد دارد به تبیین مؤلفههای اجتماعی و فرهنگی مؤثر اشغال بر روی سلامت روان جمعیت مورد مطالعه بپردازد. برای این منظور از استراتژی پژوهشی قیاسی استفاده شده است و مدل علی نظری از نظریه محرومیت پنهان اشتغال یهودا طراحی شده است. روش تحقیق پیمایش بوده و برای گردآوری اطلاعات از فن پرسشنامه استفاده شده است. جامعه آماری این تحقیق، کلیه افراد ساکن شهر تهران که ازلحاظ مشخصه نیروی کار در گروه جمعیت فعال اقتصادی قرار دارند را در برمیگیرد که تعداد 400 نفر از این جمعیت به شیوه نمونهگیری خوشهای چندمرحلهای و با استفاده از فرمول تعیین حجم نمونه کوکران انتخاب شدهاند. برای سنجش سلامت روان از پرسشنامه سلامت عمومی و برای سنجش مؤلفههای نظریه محرومیت پنهان از شاخص مزایای پنهان و آشکار اشتغال استفاده شده است. نتایج حاصل از آزمون مقایسه میانگینها نشان داد که افراد شاغل نسبت به افراد بیکار از وضعیت سلامت روان بهتری برخوردار هستند و نیز افراد شاغل بهرهمندی بیشتری از مزایای آشکار و پنهان اشتغال نسبت به افراد بیکار داشتند. نتایج تحلیل رگرسیون چند متغیره نیز نشان داد که متغیرهای اثر اشتغال با ضریب بتا (327/0)، مزایای پنهان (0345) فشار مالی (215/0-) به ترتیب قویترین پیشبینی کنندههای سلامت روان در بین افراد شاغل و بیکار هستند.