فایل ورد (word) مقاله تفاوت آراي قضات در سرقت خشن: نقش زمينههاي اجتماعي متهمان (مطالعهي ميداني دادسرا و دادگاه شهر تهران) دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تفاوت آراي قضات در سرقت خشن: نقش زمينههاي اجتماعي متهمان (مطالعهي ميداني دادسرا و دادگاه شهر تهران) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تفاوت آراي قضات در سرقت خشن: نقش زمينههاي اجتماعي متهمان (مطالعهي ميداني دادسرا و دادگاه شهر تهران)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تفاوت آراي قضات در سرقت خشن: نقش زمينههاي اجتماعي متهمان (مطالعهي ميداني دادسرا و دادگاه شهر تهران) :
تعداد صفحات :36
بررسی رابطهی وضعیت اجتماعی متهمان سرقت و آرای صادره، نشاندهندهی ارتباط میان دادرسی و ریشههای اجتماعی حقوق است و تعریفی واقعیتر از حقوق حاکم بر جامعه ارائه میدهد. مسائل اصلی که در مقاله حاضر به دنبال پاسخگویی آن هستیم عبارتند از اینکه: کدام یک از زمینههای خانوادگی و اجتماعی متهمان، مؤثر بر روند دادرسی کیفری از ابتدای ورود به مرجع تعقیب تا اجرای حکم است؟ نحوهی واکنش نظام دادرسی کیفری به اتهام افراد بر اساس این زمینهها چگونه است؟ با دستهبندی الگوهای نظری مرتبط با موضوع تحقیق، دو دستهبندی مرسوم در قالب وفاقی (با تأکید بر رویکرد کارکردگرایی) و تضاد مد نظر قرار گرفت. بر این اساس، حساسیتهای نظری به منظور پاسخگویی به مسائل و ورود به میدان تحقیق سامان یافت. برای پاسخگویی به مسائل تحقیق از روش کیفی و از ابزارهای مصاحبه، تحلیل اسناد و مشاهده در دادسرای ویژه سرقت و ناحیه 12 و دادگاه کیفری دو بعثت تهران استفاده شده است. یافتهها نشان میدهد زمینههای خانوادگی و اجتماعی همچون جنسیت، نسل، پایگاه اقتصادی-اجتماعی، قومیت و تابعیت متهمان بر روند رسیدگی دادرس به سرقتهای خشن مؤثر است. یکی از محورهای اصلی استدلال دادرس هنگام صدور رأی ارجاع به این زمینههاست که به نظر میرسد آفریدهی نظام حقوقی نیستند بلکه یک سری قواعد و کلیشههای برخاسته از ساختار اجتماعی، فرهنگ، دین، اقتصاد و ... هستند.