فایل ورد (word) مقاله تنوع ژنتيکي درون و بين نژادهاي ايراني، فرانسوي و دانمارکي ماهي قزلآلاي رنگينکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آناليز PCR-RFLP قطعات DNA ميتوکندري دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تنوع ژنتيکي درون و بين نژادهاي ايراني، فرانسوي و دانمارکي ماهي قزلآلاي رنگينکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آناليز PCR-RFLP قطعات DNA ميتوکندري کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تنوع ژنتيکي درون و بين نژادهاي ايراني، فرانسوي و دانمارکي ماهي قزلآلاي رنگينکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آناليز PCR-RFLP قطعات DNA ميتوکندري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تنوع ژنتيکي درون و بين نژادهاي ايراني، فرانسوي و دانمارکي ماهي قزلآلاي رنگينکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آناليز PCR-RFLP قطعات DNA ميتوکندري :
تعداد صفحات :18
هدف از این پژوهش، بررسی میزان تنوع ژنتیکی بین و درون نژادهای قزل آلای رنگینکمان ایرانی، فرانسوی و دانمارکی بود. DNA میتوکندریایی 135 نمونه (45 نمونه از هر نژاد)، به روش فنل کلروفوم استخراج شده و با استفاده از تکنیک واکنش زنجیرهای پلیمراز چند شکلی طول قطعات حاصل از هضم (PCR-RFLP) مورد مطالعه قرار گرفت. قطعات شامل 986 جفت باز از D-loop و 974 جفت باز از سیتوکروم b تکثیر و با آنزیمهای هضم مختلف مطالعه شدند. هیچکدام از نمونه ها برای آنزیم های هضم در D-loop تنوع ژنتیکی را نشان ندادند. با استفاده از آنزیم های هضم، 4 هاپلوتیپ مختلف روی ژل آگارز برای سیتوکروم b شناسایی شد که در میان آنها دو هاپلوتیپ مخصوص نژادی برای نژاد دانمارکی مشاهده شد. بیشترین فراوانی هاپلوتیپ ها برای هاپلوتیپ AABBAB با 61 مشاهده بود. دندروگرام UPGMA بر اساس سیتوکروم b نشان داد که نژاد ایرانی با فرانسوی در یک کلاستر و از نژاد دانمارکی جدا شد. فاصله ژنتیکی بین نژاد ایرانی و فرانسوی 0/0008 و بین نژادهای ایرانی و دانمارکی و همچنین فرانسوی و دانمارکی 0/198 بود.