فایل ورد (word) مقاله پيش بيني روند تغييرات و توسعه شهري با استفاده از تصاوير ماهواره اي چندزمانه و سيستم اطلاعات جغرافيايي (مطالعه موردي: شهر بجنورد)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله پيش بيني روند تغييرات و توسعه شهري با استفاده از تصاوير ماهواره اي چندزمانه و سيستم اطلاعات جغرافيايي (مطالعه موردي: شهر بجنورد) دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله پيش بيني روند تغييرات و توسعه شهري با استفاده از تصاوير ماهواره اي چندزمانه و سيستم اطلاعات جغرافيايي (مطالعه موردي: شهر بجنورد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله پيش بيني روند تغييرات و توسعه شهري با استفاده از تصاوير ماهواره اي چندزمانه و سيستم اطلاعات جغرافيايي (مطالعه موردي: شهر بجنورد)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله پيش بيني روند تغييرات و توسعه شهري با استفاده از تصاوير ماهواره اي چندزمانه و سيستم اطلاعات جغرافيايي (مطالعه موردي: شهر بجنورد) :


تعداد صفحات :26

رشد سریع جمعیت و افزایش فعالیت های بشر منجر به بهره برداری ناپایدار منابع و کاهش سریع در ذخایر طبیعی زمین می شود. در این مطالعه از تصاویر ماهواره‌ای لندست سنجنده ETM+ و OLI (سال‌های 2001 و 2008 و 2015 ) جهت تهیه‌ی نقشه کاربری اراضی استفاده شد. با توجه به هدف مطالعه 3 کاربری مناطق مسکونی، پوشش گیاهی و زمین‌های بایر تعریف شد. افزایش و کاهش ،تغییر خالص ، مناطق بدون تغییر و انتقال ین دو نقشه کاربری ارزیابی شدند. بر این اساس آن با استفاده از نقشه‌های سال‌های 2001 و 2008 نقشه کاربری اراضی در سال 2015 با روش زنجیره مارکف پیش‌بینی شد و نقشه پیش‌بینی شده با نقشه واقعی این سال مقایسه گردید. ازکاپای استاندارد برای بررسی صحت مدل‌سازی استفاده شد و با مقداری بالای 80 درستی آن تایید شد. در مطالعه حاضر، بررسی روند کلی تغییرات در بازه زمانی 14 ساله یعنی سال‌های 2001 تا 2015 نشان می دهد در تحلیل در این دوره، تبدیل سایر کاربری‌ها به طبقه مسکونی 8 درصد (1203 هکتار)، پوشش گیاهی به بایر 737 هکتار و بایر به پوشش گیاهی 554 هکتار بوده است. در فاصله 2008 تا 2015، گسترش و توسعه مناطق مسکونی این روند با سرعت بیشتری ادامه داشت.

لینک کمکی