فایل ورد (word) مقاله اثرات تغييرات فسفر و اسيديته محيط کشت سيانوباکتر Nostoc calcicola بر ميزان توليد پلي بتا هيدروکسي بوتيرات دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله اثرات تغييرات فسفر و اسيديته محيط کشت سيانوباکتر Nostoc calcicola بر ميزان توليد پلي بتا هيدروکسي بوتيرات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله اثرات تغييرات فسفر و اسيديته محيط کشت سيانوباکتر Nostoc calcicola بر ميزان توليد پلي بتا هيدروکسي بوتيرات،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله اثرات تغييرات فسفر و اسيديته محيط کشت سيانوباکتر Nostoc calcicola بر ميزان توليد پلي بتا هيدروکسي بوتيرات :
تعداد صفحات :12
جهت بررسی تغییرات فسفر و اسیدیته محیط کشت سیانوباکتر Nostoc calcicola بر میزان تولید پلی بتا هیدروکسی بوتیرات (PHB) مطالعهای صورت گرفت. برای این منظور میزان تولید این پلیمر در سیانوباکتر Nostoc calcicola تحت تاثیر سطوح مختلف فسفر (100، 200 و 400 میکروگرم فسفر در لیتر) و اسیدیته (5/5 ، 7 و 5/8) در روزهای مختلف (4، 8 و 12)، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد افزایش اسیدیته اثر معناداری بر تولید PHB دارد (0.05>P)، بطوریکه افزایش اسیدیته از 5/5 به 5/8 باعث افزایش تولید این پلیمر گردید. همچنین افزایش محتوی فسفر محیط کشت از 100 به 400 میکروگرم فسفر در لیتر با افرایش معنیدار در میزان تولید PHB همراه بود (0.05>P). با توجه به نتایج بدست آمده، اسیدیته 5/8 و 400 میکروگرم فسفر در لیتر بهترین گروه برای افزایش و تجمع PHB تشخیص داده شد. با توجه به اینکه پویایی PHB با ذخیره انرژی سلول در ارتباط است به نظر میرسد در گروههای با فسفر کم حاملین انرژی کمتری تولید میکنند لذا شرایط برای تجزیه PHB و تبدیل آن به استیل کوآنزیم آ وجود دارد که در نتیجه میتواند باعث کاهش میزان این پلیمر در گروههای با فسفر کمتر باشد.