فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصاره آبي جلبک دريايي Sargassum angustifoliom در جيره بر ترکيبات شيميايي بدن بچه ماهي قزل آلاي رنگين کمان

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصاره آبي جلبک دريايي Sargassum angustifoliom در جيره بر ترکيبات شيميايي بدن بچه ماهي قزل آلاي رنگين کمان دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصاره آبي جلبک دريايي Sargassum angustifoliom در جيره بر ترکيبات شيميايي بدن بچه ماهي قزل آلاي رنگين کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصاره آبي جلبک دريايي Sargassum angustifoliom در جيره بر ترکيبات شيميايي بدن بچه ماهي قزل آلاي رنگين کمان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تأثير سطوح مختلف عصاره آبي جلبک دريايي Sargassum angustifoliom در جيره بر ترکيبات شيميايي بدن بچه ماهي قزل آلاي رنگين کمان :


تعداد صفحات :12

برای بهبود عملکرد پرورش ماهیان استفاده از انواع محرک­های رشد در جیره می تواند راه گشا باشد. تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی جلبک دریایی Sargassum angustifoliom در جیره روی کیفیت شیمیایی بدن ماهی قزل­آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با وزن متوسط 19/0±41/6 گرم به مدت هشت هفته مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا بعد از جمع­آوری جلبک از منطقه جزر و مدی بوشهر و عمل­آوری آن، 100گرم پودر جلبک در 5 لیتر آب داغ عصاره‎گیری شد. عصاره جلبکی در 5 سطح متفاوت، صفر(شاهد)، 50 ، 100 ،200 و 400 میلی گرم به جیره غذایی اضافه گردید. غذادهی به میزان 2% وزن توده زنده طی دوره پرورش و 2 بار در روز انجام شد. پس از 56 روز پرورش، نتایج آنالیز تقریبی لاشه نشان داد که میزان پروتئین و خاکستر لاشه نسبت به گروه شاهد تفاوت معنی داری دارد (P<0.05). این درحالی بود که میزان چربی در گروه 400میلی­گرم، نسبت به گروه شاهد افزایش معنی داری را نشان داد (P<0.05). همچنین میزان رطوبت لاشه افزایش قابل توجهی را در گروه 200 میلی­گرم نسبت به گروه های دیگر نشان داد. نتایج این مطالعه نشان داد که اضافه کردن 400 میلی گرم از عصاره جلبکی اثرات مثبتی بر ترکیبات بیوشیمیایی لاشه به خصوص بر میزان آنالیز چربی دارد.

لینک کمکی