فایل ورد (word) مقاله واکنش ريزنمونههاي مختلف يک رقم گل داوودي (Chrysanthemum morifolium) به تنظيمکنندههاي رشد گياهي در محيط درون شيشهاي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله واکنش ريزنمونههاي مختلف يک رقم گل داوودي (Chrysanthemum morifolium) به تنظيمکنندههاي رشد گياهي در محيط درون شيشهاي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله واکنش ريزنمونههاي مختلف يک رقم گل داوودي (Chrysanthemum morifolium) به تنظيمکنندههاي رشد گياهي در محيط درون شيشهاي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله واکنش ريزنمونههاي مختلف يک رقم گل داوودي (Chrysanthemum morifolium) به تنظيمکنندههاي رشد گياهي در محيط درون شيشهاي :
تعداد صفحات :13
اهمیت اقتصادی گل داوودی در میان دیگر گونههای زینتی سبب انجام بررسیهای متنوعی برای بهینهسازی کشت بافت این گیاه در سرتاسر جهان شده است. در این آزمایش، ریزنمونههای برگ، دمبرگ، گلبرگ و TCL ساقه از داوودی رقم Reagan Elite Salmon در محیط MS حاوی ترکیبها و غلظتهای متنوع NAA، BAP و TDZ کشت شدند. درصد باززایی، شمار گیاهچ باززاشده در هر ریزنمونه و چگونگی باززایی در هر تیمار بررسی شد. نتایج گویای برتری معنیدار درصد باززایی شاخساره از ریزنمون دمبرگ (5/80 درصد) بود؛ درحالیکه کمین باززایی از ریزنمونههای گلبرگ به دست آمد (2/37 درصد). چگونگی باززایی شاخساره از ریزنمونههای مختلف در تیمارهای حاوی BAP بهتنهایی، بهصورت مستقیم و در تیمارهای حاوی TDZ و NAA بهصورت غیرمستقیم بود. واکنش ریزنمونههای بررسیشده نسبت به تیمارهای تنظیمکنند رشد گیاهی از لحاظ درصد باززایی شاخساره و میانگین شمار شاخسار باززاییشده به ازای هر ریزنمونه بسیار متفاوت بود. بهطوریکه از میان تیمارهای حاوی ترکیبی از NAA و هر یک از دو سایتوکینین، در T12 (5/4 میلیگرم در لیتر BAP و 1 میلیگرم در لیتر NAA)، دمبرگ و گلبرگ، بیشترین درصد و شمار باززایی شاخساره و ریزنمونههای TCL ساقه، کمترین میزان باززایی را نشان دادند.