فایل ورد (word) مقاله تأثير محلولپاشي سيليکات کلسيم بر ميزان کلسيم، محتواي پاداکسند? کل و برخي ويژگيهاي کمي و کيفي ميو? دو رقم توتفرنگي دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تأثير محلولپاشي سيليکات کلسيم بر ميزان کلسيم، محتواي پاداکسند? کل و برخي ويژگيهاي کمي و کيفي ميو? دو رقم توتفرنگي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تأثير محلولپاشي سيليکات کلسيم بر ميزان کلسيم، محتواي پاداکسند? کل و برخي ويژگيهاي کمي و کيفي ميو? دو رقم توتفرنگي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تأثير محلولپاشي سيليکات کلسيم بر ميزان کلسيم، محتواي پاداکسند? کل و برخي ويژگيهاي کمي و کيفي ميو? دو رقم توتفرنگي :
تعداد صفحات :26
افزایش کمی و کیفی میوهها و ویژگیهای تغذیهای آنها، نقش مهمی در بازارپسندی و درآمد باغداران دارد. سیلیکون و کلسیم از جمله عنصرهایی هستند که میتوانند نقش مؤثری در بهبود کیفیت میوههای تولیدی داشته باشند. این پژوهش برای ارزیابی تأثیر محلولپاشی سیلیکات کلسیم (50،0، 100 و 200 میلیگرم در لیتر) بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی، محتوای پاداکسند (آنتیاکسیدان) کل و میزان کلسیم میو دو رقم توتفرنگی (کاماروسا و سلوا) انجام شد. آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح آماری بلوک کامل تصادفی با پنج تکرار انجام شد. نتایج نشان داد، طول میوه، نسبت طول به عرض میوه، وزن تر و خشک میوه و میزان ویتامین ث در رقم کاماروسا بیشتر از رقم سلوا بود. میزان سفتی،TA ، TSS، محتوای فنل و پاداکسند کل، میزان کلسیم بافت میوه و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز در رقم سلوا بهطور معنیداری بیشتر از رقم کاماروسا بود. با کاربرد سیلیکات کلسیم طول میوه، وزن تر و خشک میوه، میزان سفتی، میزان ویتامین ث، TSS، TA، محتوای فنل و پاداکسند کل، میزان کلسیم میوه و فعالیت آنزیم کاتالاز افزایش یافت. یافتههای این پژوهش نشان داد، محلولپاشی سیلیکات کلسیم در بالاترین غلظت مورد استفاده در این آزمایش (200 میلیگرم در لیتر)، بیشترین تأثیر را در بهبود ویژگیهای کمی و کیفی میو توتفرنگی داشت.