فایل ورد (word) مقاله بررسي ارتباط متغيرهاي اقليمي با پهناي حلقههاي رويش سالانه درختان ارس در رويشگاه کيگوران (استان لرستان) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي ارتباط متغيرهاي اقليمي با پهناي حلقههاي رويش سالانه درختان ارس در رويشگاه کيگوران (استان لرستان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي ارتباط متغيرهاي اقليمي با پهناي حلقههاي رويش سالانه درختان ارس در رويشگاه کيگوران (استان لرستان)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي ارتباط متغيرهاي اقليمي با پهناي حلقههاي رويش سالانه درختان ارس در رويشگاه کيگوران (استان لرستان) :
تعداد صفحات :17
گرمایش جهانی و تغییر اقلیم کنونی، تأثیرات شگرفی بر متغیرهای اقلیمی در سراسر جهان گذاشته است. برای بررسی روند اقلیم گذشته بهمنظور شبیهسازی اقلیم آینده، به دادههای درازمدت نیاز است. برای بازسازی دادههای اقلیمی گذشته، استفاده از روشهای دیگری همچون اقلیمشناسیدرختی اجتنابناپذیر است. هدف از این تحقیق تهی گاهشناسی درختان ارس رویشگاه کیگوران در استان لرستان و مقایس آن با متغیرهای اقلیمی منطقه است. نمونهها پس از آمادهسازی اولیه توسط دستگاه LINTABقرائت شده و همخوانی زمانی آنها با نرمافزار TSAP بررسی شد و گاهشناسی نهایی با استفاده از نرمافزار ARSTANتهیه شد. از 22 درخت بررسیشده 12 درخت بهدلیل ناهمخوانی زمانی حذف شدند. گاهشناسی نهایی درختان ارس برای دوره سالهای 2014-1657 میلادی بهدست آمد که مقدار EPS در دور 2014-1910 بیش از 0/85 بود. یافتهها نشان داد که رابط معنیداری میان پهنای دایرههای سالانه رشد درختان و بارش وجود ندارد و از سوی دیگر با دمای ماههای ژانویه، فوریه و مارس پیش از فصل رشد همبستگی مثبت و معنیداری داشتند. از اینرو میتوان نتیجه گرفت که شرایط رطوبتی عامل بازدارنده رشد نیست، اما در مقابل دما نقش مثبت و معنیداری بر رشد پهنای حلقههای رویشی داشته است که دلیل آن ممکن است مرتفع بودن رویشگاه و تأمین رطوبت بسیار زیاد در ارتفاعات باشد. از طرفی، ارتفاع زیاد رویشگاه و دماهای بسیار کم سبب تأمین نشدن شرایط دمایی مناسب برای شروع فعالیتهای کامبیومی درختان در اوایل فصل رشد میشود. برپای یافتههای این تحقیق میتوان میانگین دمای قرن گذشت این رویشگاه را بازسازی کرد.