فایل ورد (word) مقاله تحليل رقابت درونگونهاي راش در جنگلهاي هيرکاني ايران با استفاده از تابع همبستگي نشاندار (MCF) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تحليل رقابت درونگونهاي راش در جنگلهاي هيرکاني ايران با استفاده از تابع همبستگي نشاندار (MCF) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تحليل رقابت درونگونهاي راش در جنگلهاي هيرکاني ايران با استفاده از تابع همبستگي نشاندار (MCF)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تحليل رقابت درونگونهاي راش در جنگلهاي هيرکاني ايران با استفاده از تابع همبستگي نشاندار (MCF) :
تعداد صفحات :21
تحلیل الگوی مکانی درختان یکی از ابزارهای بررسی رقابت در جنگل است که با در نظر گرفتن یکی از مشخصههای درخت مانند انداز قطر، الگوی پراکنش قطرها را در جنگل بهصورت سهبعدی بررسی میکند. این مهم بهکمک تابع همبستگی نشاندار (MCF) انجامپذیر است. هدف این پژوهش، کمّی کردن رقابت در تودههای راش جنگلهای هیرکانی شمال کشور با استفاده از MCF و تبیین کاربرد این تابع است. در این بررسی نُه قطعه نمون یکهکتاری در سه مرحله تحولی اولیه، بلوغ و پوسیدگی در تودههای شاهد راش خالص در مناطق شفارود، کلاردشت و نکا در جنگلهای شمال کشور انتخاب و کلی درختان با قطر برابرسین بیشتر از 7/5 سانتیمتر اندازهگیری و مختصات دکارتی آنها بهروش فاصله- آزیموت تعیین شد. نتایج استفاده از MCF در بررسی رقابت درونگونهای راش نشان داد که قطر برابرسین درختان راش مجاور در مرحل تحولی اولیه متفاوت بود که نشان از رقابت پایهها در این مرحله دارد. در مراحل بلوغ و پوسیدگی، قطر درختان مجاور تا مقیاس فاصلهای حداکثر 12 متر متفاوت (وجود رقابت) و پس از آن دارای تشابه قطری بود که مبین نبود رقابت درونگونهای راش در هر یک از این دو مرحله است. نظر به کاربرد تابع همبستگی نشاندار در بررسی رقابت درونگونهای راش در جنگلهای شمال ایران در این پژوهش، میتوان دخالت در تودهها و تنک کردن آنها را براساس وجود یا نبود رقابت در جنگل و شدت آن برنامهریزی کرد.