فایل ورد (word) مقاله ارزيابي وضعيت تغذيهاي کدو با روش تشخيص چندگانه عناصر غذايي (CND) در منطقه خوي دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله ارزيابي وضعيت تغذيهاي کدو با روش تشخيص چندگانه عناصر غذايي (CND) در منطقه خوي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله ارزيابي وضعيت تغذيهاي کدو با روش تشخيص چندگانه عناصر غذايي (CND) در منطقه خوي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله ارزيابي وضعيت تغذيهاي کدو با روش تشخيص چندگانه عناصر غذايي (CND) در منطقه خوي :
تعداد صفحات :12
روش تشخیص چندگانه عناصر غذایی (CND) از روشهای مهم برای تفسیر نتایج تجزیه شیمیایی برگ و تشخیص وضعیت تغذیهای گیاهان میباشد. به منظور ارزیابی وضعیت تغذیهای کدو (Lagenaria Vulgaris) با استفاده از روش CND و تعیین نرمهای عناصر غذایی، نمونههای برگ از 122 مزرعه کدو در شهرستان خوی جمعآوری و غلظتهای عناصر غذاییB ،Cu ،Zn ،Mn ،Fe ،Mg ،Ca ،K ،P ،N تعیین شدند. دو گروه عملکردی کم و زیاد به روش ریاضی و آماری و با کاربرد تابع تجمعی نسبت واریانس عناصر غذایی متمایز گردیدند. سپس نرمها و شاخصهای CND برای عناصر غذایی محاسبه گردید. نتایج نشان داد بین مزارع با عملکرد بالا و پایین از لحاظ غلظت عناصر غذایی تفاوت معنادار وجود دارد. براساس شاخصهای CND عناصر پتاسیم و روی منفیترین شاخصها را داشتند. شاخصهای تعادل تغذیهای CND در مزارع با عملکرد پایین بزرگتر از صفر بهدست آمد که نشاندهنده عدم تعادل عناصر غذایی در این مزارع میباشد.