فایل ورد (word) مقاله بررسي تأثير سطوح ريسک و جبران بر روي نتايج ارزيابي قابليت اراضي در محيط فازي (مطالعة موردي: زير حوضة پلاسجان) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي تأثير سطوح ريسک و جبران بر روي نتايج ارزيابي قابليت اراضي در محيط فازي (مطالعة موردي: زير حوضة پلاسجان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي تأثير سطوح ريسک و جبران بر روي نتايج ارزيابي قابليت اراضي در محيط فازي (مطالعة موردي: زير حوضة پلاسجان)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي تأثير سطوح ريسک و جبران بر روي نتايج ارزيابي قابليت اراضي در محيط فازي (مطالعة موردي: زير حوضة پلاسجان) :
تعداد صفحات :22
بهترین راه حفاظت از تنوع زیستی و ساختار و کارکرد یک منطقه، شناسایی نواحی با قابلیت حفاظتی است. در این مطالعه برای تهیه نقشه قابلیت حفاظت اراضی زیر حوضه آبخیز پلاسجان، به روش دلفی لایههای اطلاعاتی مورد نیاز تعیین، نمودار سلسله مراتبی مطالعه ترسیم و وزن معیارها به روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) محاسبه شد. نقشه لایههای مورد نیاز تهیه، پیش پردازش های لازم بر روی آنها انجام و تمامی معیارها با استفاده توابع متناسب فازی محدودیتها به صورت صفر و یک، استاندارد گردید. قابلیت حفاظت اراضی منطقه با استفاده از ارزیابی چند معیاره (MCE) به روش ترکیب خطی وزنی (WLC) با ریسک متوسط و قابلیت جبران بالا و میانگین وزنی رتبهبندی شده (OWA) با ریسک و قابلیت جبران تعریف شده متوسط مشخص گردید. رویهماندازی نقشه کاربری و پوشش اراضی منطقه بر روی نقشههای قابلیت حفاظت، نشان داد نتایج روش WLC به دلیل جبران حداکثر، خوشبینانه بوده اما نتایج روش OWA با ریسک و جبران متوسط، متناسب با شرایط فعلی سرزمین و واقعبینانهتر بود. در نتیجه در مدل WLC و OWA به ترتیب، 9/33 و 16/13 درصد به مناطق با قابلیت متوسط و 5/16 و 26/12 درصد به طبقه با قابلیت حفاظتی زیاد اختصاص داده شده است. مقایسه نقشههای تهیه شده از وضعیت فعلی منطقه با استفاده از تصاویر ماهوارهای، نقشه قابلیت حفاظت اراضی منطقه و توجه به لزوم حفاظت از ساختار و کارکرد منطقه، در هر دو روش، لزوم اصلاح مرزهای مناطق تحت حفاظت را نشان داد.