فایل ورد (word) مقاله ارزيابي اثرات اکولوژيک تفرج بر کيفيت خاک و پوشش گياهي در مناطق تحتحفاظت (مطالعة موردي: پارک ملي و پناهگاه حياتوحش قميشلو) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله ارزيابي اثرات اکولوژيک تفرج بر کيفيت خاک و پوشش گياهي در مناطق تحتحفاظت (مطالعة موردي: پارک ملي و پناهگاه حياتوحش قميشلو) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله ارزيابي اثرات اکولوژيک تفرج بر کيفيت خاک و پوشش گياهي در مناطق تحتحفاظت (مطالعة موردي: پارک ملي و پناهگاه حياتوحش قميشلو)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله ارزيابي اثرات اکولوژيک تفرج بر کيفيت خاک و پوشش گياهي در مناطق تحتحفاظت (مطالعة موردي: پارک ملي و پناهگاه حياتوحش قميشلو) :
تعداد صفحات :18
این تحقیق با استفاده از رهیافت تجزیهوتحلیل سیستمی به ارزیابی اثرات تفرج بر روی برخی از خصوصیات فیزیکی خاک (وزن مخصوص ظاهری خاک، تخلخل و رطوبت وزنی خاک) و وضعیت پوشش گیاهی (میزان تراکم، تنوع و فراوانی) در پارک ملی و پناهگاه حیاتوحش قمیشلو پرداخته است. به منظور رسیدن به اهداف مورد نظر ابتدا با استفاده از روش روی همگذاری، نقشه واحدهای محیطزیستی منطقه به دست آمد و پس از شناسایی یگانهای اکولوژیک یکسان از نظر طبقات شیب، جهت، ارتفاع، ضریب مقاومت سنگ، ویژگیهای فیزیکی خاک (فرسایش، سنگریزه، تحولیافتگی، زهکشی، بافت و عمق خاک) و پوشش گیاهی (وضعیت تراکم، گرایش مرتع و میزان تولید کل در هکتار)، در 38 یگان از زونهای تفرجی و 38 یگان متناظر آن در زونهای دستنخورده و شاهد، یک پلات با ابعاد m2m×2 جهت بررسی پوشش گیاهی پیاده شد. عمل نمونه برداری از پروفیل خاک نیز با سه مرتبه تکرار از عمق cm5-0 و در صورت وجود از عمق cm10-5 با استفاده از روش استوانه فلزی انجام گردید. بررسی نتایج حاصل نشان داد که اختلاف بین وضعیت پوشش گیاهی و خصوصیات فیزیکی خاک (عمق cm5-0) در یگانهای مشابه با اطمینان 99%معنی دار است. اما اختلاف میان خصوصیات فیزیکی خاک در عمق cm10-5 در سطح 5% معنیدار نشد. به طور کلی نتایج این تحقیق مشخص کرد تفرج موجب ایجاد اثرات منفی به لحاظ کیفیت خاک و پوشش گیاهی در زونهای تفرجی منطقه مورد مطالعه گشته است.