فایل ورد (word) مقاله تغييرپذيري معادلات سنج? رسوب در طول برخي رودخانه هاي استان هاي کرمانشاه، کردستان، زنجان و گيلان دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تغييرپذيري معادلات سنج? رسوب در طول برخي رودخانه هاي استان هاي کرمانشاه، کردستان، زنجان و گيلان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تغييرپذيري معادلات سنج? رسوب در طول برخي رودخانه هاي استان هاي کرمانشاه، کردستان، زنجان و گيلان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تغييرپذيري معادلات سنج? رسوب در طول برخي رودخانه هاي استان هاي کرمانشاه، کردستان، زنجان و گيلان :
تعداد صفحات :21
بررسی ظرفیت حمل رسوب و فرایند انتقال رسوب در هیدرولیک رودخانهها و ریختشناسی آن، اهمیت ویژهای دارد. با توجه به اینکه مطالع تغییرات ضرایب اصلاحی در روشهای مختلف برآورد رسوب میتواند مفید باشد، بنابراین پژوهش حاضر بهمنظور مقایس تغییرات مقادیر ضرایب اصلاحی از بالادست به پاییندست رودخانههای قرهسو (کرمانشاه)، نگل و سروآباد (کردستان) و قزلاوزن (کردستان، زنجان و گیلان) با استفاده از روشهای هیدرولوژیکی LQMLE، Smearing، 1CF، 2CF، معمولی و FAO انجام شده است. نتایج نشان داد از بالادست به پاییندست رودخانه، با کاهش ضریب معادله، فرسایشپذیری در حوض بالادست ایستگاهها کاهش و با افزایش توان معادله، انتقال رسوب افزایش یافت. کاهش و افزایش ضریب و توان معادلات در جهت پاییندست مقاطع مختلف رودخانه میتواند بهدلیل اضافهشدن مناطق با شیب کمتر به حوض بالادست است. در ایستگاههای مطالعهشده، روشهای هیدرولوژیکی استفادهشده (بهجز روش FAO) مقدار رسوب را کمتر از مقدار رسوب مشاهدهای تخمین زدند. همچنین، مقایس مقادیر رسوب مشاهدهای و برآوردی نشان داد ایستگاههای پاییندست حوضه اختلاف رسوب برآورد کمتری نسبت به ایستگاههای بالادست داشت. مقایس روشهای استفادهشده نشان داد در ایستگاه یساول روش FAO با خطای نسبی، کارایی مدل و شاخص توافق بهترتیب 31/4، 454/0 و 750/0، ایستگاه قرهگونی روش LQMLE با خطای نسبی و کارایی مدل و شاخص توافق بهترتیب 17/68-، 285/0 و 526/0، در ایستگاه پلدختر نیز روش LQMLE با خطای نسبی و کارایی مدل و شاخص توافق بهترتیب 41/53-، 377/0 و 647/0 و نیز روش LQMLE برای ایستگاه هیدرومتری استور بهترتیب با خطای نسبی و کارایی مدل و شاخص توافق، 53/25-، 680/0 و 874/0 مناسبترین روش تخمین رسوب ارزیابی شدند. در ایستگاههای هیدرومتری دوآب مرگ، پل کهنه و قورباغستان بهترتیب روشهای LQMLE، 2CF و LQMLE مناسبترین روش ارزیابی تخمین رسوب بودند. در ایستگاههای هیدرومتری شویشه و کوماسی نیز روش FAO بهترین روش ارزیابی تخمین رسوب بود.