فایل ورد (word) مقاله بررسي مقايسهاي ميزان تجمع زيستي فلزات سنگين(نيکل، کادميوم و سرب) در بافت نرم و پوسته ميگو در مزارع پرورش ميگوي استان بوشهر دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي مقايسهاي ميزان تجمع زيستي فلزات سنگين(نيکل، کادميوم و سرب) در بافت نرم و پوسته ميگو در مزارع پرورش ميگوي استان بوشهر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي مقايسهاي ميزان تجمع زيستي فلزات سنگين(نيکل، کادميوم و سرب) در بافت نرم و پوسته ميگو در مزارع پرورش ميگوي استان بوشهر،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي مقايسهاي ميزان تجمع زيستي فلزات سنگين(نيکل، کادميوم و سرب) در بافت نرم و پوسته ميگو در مزارع پرورش ميگوي استان بوشهر :
سال انتشار : 1395
تعداد صفحات :10
زمینه و هدف: در بررسی های انجام شده به منظور سنجش فلزات سنگین(نیکل، کادمیوم و سرب) در بافت های عضله و پوسته میگو که در آبان ماه سال 1388 در مزارع پرورش میگوی استان بوشهر صورت گرفت. روش بررسی: بافت عضله و پوسته نمونههای صید شده تفکیک و در دستگاه آون خشک شده و سپس پس از پودر شدن، توسط اسید هضم و به حجم رسیده شده و جهت سنجش میزان فلزات در بافتهای مذکور از دستگاه جذب اتمی با شعله استفاده گردید. یافتهها: میانگین نتایج در عضله و پوسته برای کادمیوم 2/0 ، 5/0 ، سرب 92/1 ، 82/4 و نیکل 4/1 ، 5/5 میلی گرم بر کیلو گرم وزن تر بدست آمد. مقایسه نتایج فوق با استانداردهای جهانی نظیر سازمان بهداشت جهانی، وزارت کشاورزی شیلات و غذای انگلستان، انجمنبهداشت ملی و تحقیقات پزشکی استرالیا و اتحادیه اروپا نشان داد که غلظت این فلزات پایینتر از حد مجاز میباشد. از طرفی رابطه خطی معکوس بین میزان تجمع این سه فلز با گذشت زمان در بافت پوسته نشان داده شد. همچنین بین میزان تجمع فلز کادمیوم در بافت عضله با گذشت زمان رابطه خطی معکوس مشاهده شد. اما بین میزان تجمع فلزات سرب و نیکل در بافت عضله با گذشت زمان رابطه خطی مستقیم دیده شد. بهعلاوه بین میزان تجمع فلزات کادمیوم و سرب در بافت عضله با گذشت زمان رابطه معنیداری بدست آمد. همچنین بین میزان تجمع فلز کادمیوم در پوسته نیز با گذشت زمان رابطه معنیداری بدست آمد.