فایل ورد (word) مقاله بررسي اثرات پيشتيمار آبگيري اسمزي در فشارکاهشيافته ناپيوسته برروي بافت، رنگ و جذب روغن برشهاي کيوي سرخ شده در خلا دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي اثرات پيشتيمار آبگيري اسمزي در فشارکاهشيافته ناپيوسته برروي بافت، رنگ و جذب روغن برشهاي کيوي سرخ شده در خلا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي اثرات پيشتيمار آبگيري اسمزي در فشارکاهشيافته ناپيوسته برروي بافت، رنگ و جذب روغن برشهاي کيوي سرخ شده در خلا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي اثرات پيشتيمار آبگيري اسمزي در فشارکاهشيافته ناپيوسته برروي بافت، رنگ و جذب روغن برشهاي کيوي سرخ شده در خلا :
سال انتشار : 1394
تعداد صفحات :13
مقدمه: یکی از روشهای آمادهسازی در فرآوری میوهها و سبزیها آبگیری اسمزی تحت فشار کاهش یافته ناپیوسته میباشد که به دلیل استفاده از دماهای پایین امکان تولید فرآوردههایی با بافت و رنگ مطلوب را میدهد. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرات متغیرهای فرآیند آبگیری اسمزی (فشار محیط، زمان تماس محصول با محلول، غلظت و دمای محلول اسمزی) بر روی شاخصهای کیفی فرآورده (تغییرات رنگ، بافت، جذب روغن) و دستیابی به شرایط بهینه فرآیند میباشد. مواد و روشها: در این پژوهش از یک سیستم آبگیری اسمزی تحت خلاء استفاده گردید که شامل جار بیهوازی، سبد توری، پمپ خلاء، فشارسنج و دماسنج بود. با بررسی پارامترهای کیفی محصول محدوده دمای محلول اسمزی 30 تا 50 درجه سانتیگراد، فشار 500 تا 700 میلیبار، غلظت محلول اسمزی 30 تا 50 درصد و مدت زمان تماس محصول با محلول اسمزی 60 تا 180 دقیقه تعیین گردید. با استفاده از مدل آماری رویه پاسخ نقشه آزمایشها شامل 31 آزمون به دست آمد و نمونههای فرآوری شده در نهایت در دمای 108 درجه سانتیگراد، زمان8 دقیقه و فشار 320 میلی بار تحت خلاء سرخ شدند و سپس اثرات این پارامترها بر روی شاخصهای کیفی نمونه های فرآوری شده در سه تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. یافتهها:پس از تجزیه و تحلیل دادهها، شرایط بهینه شامل دمای محلول اسمزی71/48درجه سانتیگراد، فشار 07/592 میلیبار، مدت زمان 92/62 دقیقه وغلظت محلول اسمزی 87/34 درصد حاصل شد. با انجام آزمایش بهینه با شرایط ذکر شده میزان تغییرات رنگ 63/13، جذب روغن g oil/100g dry basis82/14 و بافت78/2 N/mبه دست آمد. نتیجهگیری:نتایج نشان داد که افزایش دمای محلول اسمزی سبب کاهش سختی بافت و افزایش تغییرات رنگ میشود. با افزایش غلظت محلول اسمزی میزان تغییرات رنگ، جذب روغن و سختی بافت کاهش مییابد.