فایل ورد (word) مقاله بررسي توليد آراشيدونيک اسيد توسط alpinaMortierella در تخمير حالت جامد با استفاده از تفاله خرما دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي توليد آراشيدونيک اسيد توسط alpinaMortierella در تخمير حالت جامد با استفاده از تفاله خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي توليد آراشيدونيک اسيد توسط alpinaMortierella در تخمير حالت جامد با استفاده از تفاله خرما،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي توليد آراشيدونيک اسيد توسط alpinaMortierella در تخمير حالت جامد با استفاده از تفاله خرما :
تعداد صفحات :17
مقدمه: آراشیدونیک اسیداز اسیدهای چرب ضروری چند غیر اشباع میباشد که نقش مهمی در سلامت انسان ایفا میکند. گونه هایی از قارچ جنس Mortierellaقادر به تولید گسترهی وسیعی از اسیدهای چرب چند غیراشباع به ویژه آراشیدونیک اسید بوده و تحقیقات نشان دادهاند عوامل متعددی بر تولید آنها موثر میباشند. امروزه تولید میکروبی آراشیدونیک اسید توسط قارچM. alpina با بکارگیری تخمیر حالت جامد مورد توجه قرار گرفته است. مواد و روشها: تولیدآراشیدونیک اسیدتوسط کشت جدایهMortierella alpina CBS 528.72برتفاله خرما در تخمیر حالت جامد با استفاده از طرح پلاکت برمن انجام گرفت. به منظور تامین منبع نیتروژن، کنجاله سویا اضافه شد. تاثیر یازده متغیر شامل اندازه ذرات، میزان رطوبت، pH اولیه، نسبت کربن به نیتروژن سوبسترا، مکملهای روغن بزرک و سویا، سن تلقیح، دما و مدت زمان گرمخانهگذاری، مدت زمان پیش تیمار حرارتی و مکمل نیتروژن بر میزان تولید آراشیدونیکاسیددر دو سطح بررسی گردید. یافته ها: در محدوده مورد بررسی متغیرها در این تحقیق، رطوبت اولیه % 75-70 سوبسترا، افزودن w.w-1)% 10)روغن بزرک، اندازه 1/7-1/2 میلیمتر ذرات سوبسترا، افزودن w.w-1)% 4)مکمل نیتروژن و سن تلقیح 96 ساعت در افزایش تولید آراشیدونیک اسید تاثیر معنیدار داشتند. بیشترین مقدار آراشیدونیک اسید تولید شده در این تحقیق، 4/66 میلیگرم در گرم سوبسترای تخمیر شده خشک بود. نتیجه گیری: با اصلاح تفاله خرما توسط عوامل ذکر شده، میتوان به تولید روغن تک یاخته حاوی بیشترین مقدار آراشیدونیک اسید توسط قارچM. alpinaدست یافت.