فایل ورد (word) مقاله بررسي خاصيت آنتي‌اکسيداني و چي‌ليت‌کنندگي عصاره زنجبيل

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

فایل ورد (word) مقاله بررسي خاصيت آنتي‌اکسيداني و چي‌ليت‌کنندگي عصاره زنجبيل دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي خاصيت آنتي‌اکسيداني و چي‌ليت‌کنندگي عصاره زنجبيل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي خاصيت آنتي‌اکسيداني و چي‌ليت‌کنندگي عصاره زنجبيل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي خاصيت آنتي‌اکسيداني و چي‌ليت‌کنندگي عصاره زنجبيل :




تعداد صفحات :17

مقدمه: اتو­اکسیداسیون روغن­ها وچربی‌ها یکی ازعوامل اصلی کاهش کیفیت غذاها وهمچنین کاهش ارزش غذایی محسوب می­شود و ازطرق مختلف می­توان از روغن­ها درمقابل اکسیداسیون حفاظت کرد.گزارشات جدید حاکی ازآن است که آنتی­اکسیدان­های سنتزی خود برای سلامتی انسان مضر هستند، بنابراین توجهات به سمت آنتی اکسیدان­ های طبیعی متمرکز گردیده است که ادویه­ جات از جمله زنجبیل منبع خوب آن به شمار می­روند . مواد و روش­ها: در این پژوهش عصاره زنجبیل(ZingiberofficinaleRosceo) به روش حلال سرد با حلال­های استون ومتانول استخراج گردید. پس از تعیین راندمان استخراج ومیزان کل ترکیبات فنولیک عصاره ­ها،عصاره­ های استونی ومتانولی با غلظت­های متفاوت0/1،0/08،0/06،0/04،0/02درصد به طورجداگانه به تالو اضافه گردید تا خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره­ها از طریق آزمون پراکسید و زمان مقاومت به اکسید­شدن تعیین و با آنتی اکسیدان سنتزیTBHQمقایسه گردد. همچنین خاصیت چیلیت­ کنندگی عصاره­ های استونی ومتانولی با غلظت1/0% بر فلز مس از طریق آزمون پراکسید وزمان مقاومت به اکسیدشدن درنمونه­ های تالو بررسی گردید. یافته­ ها: نتایج نشان دادندکه با افزایش غلظت عصاره های زنجبیل خاصیت آنتی اکسیدانی آنها بیشتر شد وگرچه عصاره متانولی زنجبیل دارای راندمان استخراج و ترکیبات فنولیک بیشتر می­باشدخاصیت آنتی اکسیدانی عصاره0/1% استونی حتی ازTBHQبا غلظت 0/01% بیشتر بود. علاوه برخاصیت آنتی ­اکسیدانی در بررسی خاصیت چیلیت کنندگی نیز غلظت1 /0% عصاره استونی زنجبیل مؤثرتر بود. نتیجه­ گیری: عصاره استونی ومتانولی زنجبیل دارای خاصیت آنتی­ اکسیدانی و چیلیت کنندگی می­باشد.

لینک کمکی