فایل ورد (word) مقاله اثرات شيوه بستهبندي تحت خلاء و افزودنيها بر پايداري اکسيداتيو فيله منجمد بدون پوست قزل آلاي رنگينکمان (Oncorhynchus mykiss) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله اثرات شيوه بستهبندي تحت خلاء و افزودنيها بر پايداري اکسيداتيو فيله منجمد بدون پوست قزل آلاي رنگينکمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله اثرات شيوه بستهبندي تحت خلاء و افزودنيها بر پايداري اکسيداتيو فيله منجمد بدون پوست قزل آلاي رنگينکمان (Oncorhynchus mykiss)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله اثرات شيوه بستهبندي تحت خلاء و افزودنيها بر پايداري اکسيداتيو فيله منجمد بدون پوست قزل آلاي رنگينکمان (Oncorhynchus mykiss) :
سال انتشار : 1397
تعداد صفحات :21
مقدمه: محققین همواره به دنبال راهکارهایی برای حفظ کیفیت ماهیان هستند. در این تحقیق نیز اثرات استفاده از دو نوع بستهبندی (معمولی و تحت خلاء) و افزودنی شامل عصاره پونه کوهی و سدیم تری پلیفسفات 2 درصد به تنهایی و در ترکیب با یکدیگر بر کیفیت فیله بدون پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان طی 6 ماه نگهداری در 18- درجه سانتیگراد به صورت ماهانه مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش ها: این تحقیق شامل 5 گروه بود. نمونهبرداری در زمان صفر و ماههای 1، 2، 3، 4، 5 و 6 به منظور تعیین تغییرات برخی پارامترهای شیمیایی (تیوباربیتوریک اسید، اسیدهای چرب آزاد و ظرفیت نگهداری آب)، حسی و آنالیز بافت انجام شد. یافته ها: نتایج آزمایشات شیمیایی، بیانگر عملکرد بهتر بستهبندی معمولی همراه با سدیم تریپلیفسفات و ترکیب آن با پونه کوهی در کاستن از اندیس تیوباربیتوریک اسید، همچنین تاثیر خوب آنها و بستهبندی تحت خلاء در میزان کاهش اسیدهای چرب آزاد نسبت به نمونه شاهد بود. میزان آبچک حاصل از فیله ماهی در گروه سدیم تریپلیفسفات کمتراز گروه ترکیب بود. گروههای سدیم تری پلی فسفات، ترکیب و تحت خلاء در فاکتورهای تیوباربیتوریک اسید، اسیدهای چرب آزاد و ظرفیت نگهداری آب نسبت به گروه شاهد و پونه کوهی بهتر بودند (05/0>p) و از لحاظ ارزیابی حسی نیز این 3 گروه افت کیفی کمتری نسبت به گروه پونه کوهی و شاهد داشتند. نتیجه گیری: با توجه به نتایج تحقیق حاضر، استفاده از پلی فسفات به عنوان افزودنی همراه با بستهبندی تحت خلاء و نگهداری در دمای 18- درجه سانتیگراد تا مدت زمان 6 ماه، در حفظ کیفیت فیله قزلآلای رنگینکمان مؤثر بوده و توصیه می گردد.