فایل ورد (word) مقاله تاثير فيلم‌هاي کامپوزيتي نانولوله کربني و نانوذرات اکسيدروي بر خواص حسي و آلودگي ميکروبي خرماي مضافتي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله تاثير فيلم‌هاي کامپوزيتي نانولوله کربني و نانوذرات اکسيدروي بر خواص حسي و آلودگي ميکروبي خرماي مضافتي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تاثير فيلم‌هاي کامپوزيتي نانولوله کربني و نانوذرات اکسيدروي بر خواص حسي و آلودگي ميکروبي خرماي مضافتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تاثير فيلم‌هاي کامپوزيتي نانولوله کربني و نانوذرات اکسيدروي بر خواص حسي و آلودگي ميکروبي خرماي مضافتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تاثير فيلم‌هاي کامپوزيتي نانولوله کربني و نانوذرات اکسيدروي بر خواص حسي و آلودگي ميکروبي خرماي مضافتي :


سال انتشار : 1394

تعداد صفحات :13

مقدمه: خرما یکی از محصولات بسیار مهم ایران است که نقش مهمی در تغذیه مردم دارد. حدود 35 درصد از میزان کل خرمای تولیدی کشور به دلایل مختلف از جمله بسته­بندی نامناسب، غیر علمی و غیر بهداشتی به ضایعات تبدیل می­گردد که با توجه به ارزش اقتصادی این محصول، همچنین اهمیت نانوتکنولوژی در افزایش کارایی بسته­بندی در نگهداری موادغذایی، اثر فیلم­های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی بر روی خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی بررسی شد. مواد و روش‌ها: خرمای مضافتی از بازار تهران خریداری گردید و در بسته­های پلی­اتیلنی خالص (نمونه شاهد، w) و فیلم­های حاوی نانو لوله­های کربنی و نانو ذرات اکسیدروی (CZ)، در سه سطح (2، 1 و 1/0 درصد) بسته­بندی و در فواصل زمانی 90 روزه مورد آزمون واقع شد. نتایج با استفاده از آزمون چند دامنه­ای دانکن مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته‌ها: مشخص شد که بار میکروبی، در صورت استفاده از فیلم­های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی، به طور معنی­داری کاهش می­یابد، در واقع تعداد باکتری‌های لاکتیکی در نمونه حاوی نانولوله کربنی و نانو ذرات اکسید روی در سطح 2 درصد 83/0 سیکل لگاریتمی کاهش نشان داد. نتیجه‌گیری: نتایج نشان داد، در صورت استفاده از فیلم فوق می­توان مدت ماندگاری خرمای مضافتی را بدون اثر نامطلوب بر روی ویژگی­های حسی افزایش داد. در این پژوهش، بهترین نتیجه مربوط به فیلم­های ترکیبی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی با 2 درصد اکسیدروی (1CZ) می­باشد.

لینک کمکی