فایل ورد (word) مقاله بررسي خاصيت ضدميکروبي نانوذره و فيلم کيتوزان بر دو گونه از باکتريهاي بيماري زا با منشا غذا دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي خاصيت ضدميکروبي نانوذره و فيلم کيتوزان بر دو گونه از باکتريهاي بيماري زا با منشا غذا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي خاصيت ضدميکروبي نانوذره و فيلم کيتوزان بر دو گونه از باکتريهاي بيماري زا با منشا غذا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي خاصيت ضدميکروبي نانوذره و فيلم کيتوزان بر دو گونه از باکتريهاي بيماري زا با منشا غذا :
سال انتشار : 1394
تعداد صفحات :13
مقدمه: تجزیهناپذیری مواد مورد استفاده در بستهبندیهای مواد غذایی از یک طرف و آلودگیهای میکروبی ناشی از آنها از طرف دیگر، مشکلاتی را برای جامعه امروزی ایجاد نموده است. از این رو استفاده از موادی که قابلیت تجزیهپذیری زیستی دارند و دارای خاصیت ضدمیکروبی نیز هستند، مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. کیتوزان یکی از پلیمرهای زیستی است که در جهت حذف این مشکلات در نظر گرفته شده است. مواد و روشها: در این پژوهش ابتدا نانوذرات و فیلم کیتوزان را ساخته و بعد از بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آنها به بررسی اثر ضدمیکروبی آنها بر روی باکتری های بیماریزا با منشا غذایی که شامل Staphylococcus aureus PTCC 1431 و Listeria monocytogenes میباشد، با روشهای مختلف پرداخته شد. یافتهها: نانوذره کیتوزان با اندازه 273 نانومتر ساخته شد و میزان MICوMBC بر روی دو باکتری فوق الذکر 5/3 میکروگرم در میلی لیتر تعیین شد. فیلم کیتوزان نیز ساخته شد که دارای ضخامت 43/69±2/4 میکرومتر، میزان رطوبت درحدود 1% و میزان حلالیت فیلم 52 % بود که سبب کاهش 100% تعداد باکتریهای بیماری زا در مدت 24 ساعت در دمای 30 درجه سانتیگراد گردید. نتیجهگیری: با توجه به قابلیت تجزیه پذیری کیتوزان، از آنجا که خاصیت ضدمیکروبی کیتوزان چه به صورت نانوذرهای و چه به صورت فیلمی بر روی باکتریهای بیماری زا با منشا غذایی مذکور به اثبات رسید، می توان پیشنهاد نمود که در بسته بندیهای ضدمیکروبی مواد غذایی استفاده شود.