فایل ورد (word) مقاله بهينه سازي و مدلسازي فرمولاسيون و شرايط پخت شبه پنير پروسس گستردني بر پايه پنير فتاي ايراني به روش سرد کردن آهسته دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بهينه سازي و مدلسازي فرمولاسيون و شرايط پخت شبه پنير پروسس گستردني بر پايه پنير فتاي ايراني به روش سرد کردن آهسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بهينه سازي و مدلسازي فرمولاسيون و شرايط پخت شبه پنير پروسس گستردني بر پايه پنير فتاي ايراني به روش سرد کردن آهسته،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بهينه سازي و مدلسازي فرمولاسيون و شرايط پخت شبه پنير پروسس گستردني بر پايه پنير فتاي ايراني به روش سرد کردن آهسته :
سال انتشار : 1395
تعداد صفحات :17
مقدمه:پنیر پروسس حاصل اختلاط پنیر طبیعی با عناصر لبنی و غیر لبنی میباشد. تکنولوژی آسان تولید پنیر پروسس، استفاده از پنیرهای با کیفیت پایین و از طرف دیگر گستردگی در طعم و بافت، سبب افزایش تولید این محصول و جایگزین مناسب برای پنیرهای طبیعی گردید. هدف از انجام این پژوهش، بهینه سازی جایگزینی چربی شیر با روغن آفتابگردان در دما و زمان های مختلف پخت به روش سرد کردن آهسته بر خواص فیزیکی پنیر پروسس میباشد. مواد و روشها: در این تحقیق، روش سطح پاسخ (RSM) برای بررسی تاثیر غلظت روغن گیاهی (20، 30 و 40%)، دمای پخت (65، 75 و C°85) و زمان پخت (5، 10 و 15 دقیقه) بر روی سفتی، قابلیت ذوبی و پس دهی روغن پنیر مورد ارزیابی قرار گرفت. یافتهها: افزایش نسبت روغن گیاهی در محصول سبب کاهش سفتی پنیر پروسس گردید (01/0 p<)، اما تاثیر معنیداری بر قابلیت ذوبی و پس دهی نداشت. اثر دما و زمانهای مختلف پخت با تأثیر نسبت روغن گیاهی رابطه معکوس داشت، به گونهای که افزایش دما (001/0 p<) و زمان های پخت (01/0 p<)، سبب افزایش سفتی و کاهش قابلیت ذوبی و پس دهی روغن گردید. نتیجهگیری: شرایط بهینه جهت تولید پنیر پروسس آنالوگ عبارت بود از: روغن گیاهی 20 درصد، دمای پخت 85 درجه سانتیگراد و زمان پخت 15دقیقه. همچنین میزان بهینه برای پاسخ های مورد نظر از قبیل سفتی، قابلیت ذوبی و پس دهی روغن به ترتیب 327/23 نیوتن، 5/227 و 2/228 درصد، بود.