فایل ورد (word) مقاله اثرات بيوشيميايي فروکتوز بر رژيم چاقي در موش‌هاي بالغ نر نژاد NMRI

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله اثرات بيوشيميايي فروکتوز بر رژيم چاقي در موش‌هاي بالغ نر نژاد NMRI دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله اثرات بيوشيميايي فروکتوز بر رژيم چاقي در موش‌هاي بالغ نر نژاد NMRI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله اثرات بيوشيميايي فروکتوز بر رژيم چاقي در موش‌هاي بالغ نر نژاد NMRI،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله اثرات بيوشيميايي فروکتوز بر رژيم چاقي در موش‌هاي بالغ نر نژاد NMRI :


سال انتشار : 1395

تعداد صفحات :13

مقدمه: مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی با افزایش شاخص توده بدنی و میزان ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، تنگی‌نفس، آرتروز، دیابت نوع دو، سکته مغزی، فشارخون‌ بالا‌ همراه است و اثرات نامطلوب متابولیکی را نشان می‌دهد. هدف از این تحقیق تاثیر فروکتوز روی چاقی و پارامترهای بیوشیمیایی در موش‌های نر بالغ نژادNMRI است. مواد و روش‌ها: این مطالعه طی دو مرحله انجام شد. در مرحله اول تیمار به مدت 8 هفته (n=6) بود و‌ شامل گروه کنترل 1 که حیوانات آب و غذای معمولی دریافت می‌کردند، گروه چاق 1 و تجربی 1 که به ترتیب رژیم غذایی چرب (1382کیلوکالری)،‌ رژیم غذایی چرب و همراه با مقدار20% فروکتوز را از طریق گاواژ دریافت می‌کردند. مرحله دوم تیمار به مدت 12 هفته بود و شامل گروه‌های کنترل 2، گروه‌های چاق ‌2‌ و‌ تجربی ‌2 که از هفته هشتم با قطع رژیم چرب به ‌ترتیب غذای‌ معمولی‌ جوندگان‌ و ‌فروکتوز20% را به ‌مدت 4 هفته دریافت می‌کردند. هر هفته وزن موش‌ها اندازه‌گیری شد و میزان فروکتوز سرم ‌به روش الایزا و همچنین پارامترهای بیوشیمیایی مورد سنجش قرار گرفت. یافته‌ها: اختلاف وزن بدن بین گروههای چاق و تجربی 1 نسبت به گروه کنترل 1 افزایش معنی‌دار P≤0.001)) داشت. درحالیکه گروه تجربی 1 نسبت به گروه چاق 1 کاهش داشت اما معنی‌دار نبود. همچنین وزن گروه تجربی 2 در مقایسه با گروه کنترل 2 افزایش معنی‌داری داشت P≤0.001)). میزان فروکتوز سرم گروه های چاق P≤0.001)) و گروه تجربی 1 P≤0.05)) نسبت به کنترل افزایش معنی‌دار داشته در حالیکه گروه تجربی 2 (P0.05) نسبت به کنترل کاهش نشان داد. همچنین افزایش سطح سرمی قند ،کلسترول، تری‌گلیسرید، LDLو کاهش HDL در گروه های چاق و تجربی نسبت به کنترل مشهود بود. نتیجه‌گیری: میزان کالری دریافتی مازاد ‌منجر به اضافه وزن می‌شود در حالی‌که مصرف فروکتوز 20% احتمالا نمی‌تواند تاثیری در چاقی داشته باشد.

لینک کمکی