فایل ورد (word) مقاله بهينه سازي ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازي رياضي سينتيک خشک کردن برشهاي ميوه به (Cydonia oblonga) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بهينه سازي ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازي رياضي سينتيک خشک کردن برشهاي ميوه به (Cydonia oblonga) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بهينه سازي ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازي رياضي سينتيک خشک کردن برشهاي ميوه به (Cydonia oblonga)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بهينه سازي ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازي رياضي سينتيک خشک کردن برشهاي ميوه به (Cydonia oblonga) :
سال انتشار : 1394
تعداد صفحات :17
مقدمه: خشک کردن یکی از قدیمیترین روشهای نگهداری محصولات کشاورزی میباشد و کوشش بر این است تا آهنگ خشک کردن از طریق انتقال گرما و رطوبت به بیشترین مقدار ممکن رسانده شود. مواد و روشها: در مطالعه پیش رو، فرآیند خشک کردن برشهای میوه به، با ضخامتهای3، 5 و 7 میلیمتر، در دماهای 60 تا 80 درجه سانتیگراد مدلسازی و شرایط برای رسیدن به حداکثر ضریب نفوذ و کاهش زمان خشک کردن، به کمک روش شناسی سطح پاسخ بهینه یابی گردید. یافتهها: نتایج نشان داد که مدل میدلی دارای کمترین مقادیر RMSE، MRPD و 2χ و بالاترین مقدار R2 بود و اعمال دمای 71 درجه سانتیگراد در ضخامت 7 میلیمتر منجر به ایجاد بیشترین ضریب نفوذ و کمترین زمان خشک کردن گردید. نتیجهگیری: روش خشک کردن جریان هوای داغ برای قطعات میوه به، خروج رطوبت را از میوه تسهیل نمود. بطور کلی این روش یکی از روشهای مناسب جهت خشک کردن میوه به بود.