فایل ورد (word) مقاله بررسي تاثير رشد باکتري‌هاي پروبيوتيک لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباکتريوم لاکتيس در سطوح ويتامين ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافي مايع با کارايي بالا طي دوره يخچال‌گذاري

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله بررسي تاثير رشد باکتري‌هاي پروبيوتيک لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباکتريوم لاکتيس در سطوح ويتامين ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافي مايع با کارايي بالا طي دوره يخچال‌گذاري دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي تاثير رشد باکتري‌هاي پروبيوتيک لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباکتريوم لاکتيس در سطوح ويتامين ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافي مايع با کارايي بالا طي دوره يخچال‌گذاري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي تاثير رشد باکتري‌هاي پروبيوتيک لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباکتريوم لاکتيس در سطوح ويتامين ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافي مايع با کارايي بالا طي دوره يخچال‌گذاري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي تاثير رشد باکتري‌هاي پروبيوتيک لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباکتريوم لاکتيس در سطوح ويتامين ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافي مايع با کارايي بالا طي دوره يخچال‌گذاري :




تعداد صفحات :12

مقدمه: در دهه‌های اخیر علاقه رو به رشد در استفاده از مصرف محصولات غذایی فراویژه سبب افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک شده است. با توجه به وجود مقادیر بالای ویتامین‌های گروه ب موجود در شیر و محصولات لبنی، این محصولات منابع طبیعی از ویتامین‌های این گروه به شمار می‌آیند از این­رو در این پژوهش تغییرات در مقادیر ویتامین‌های­ ب2 و ب3 در ماست پروبیوتیک طی 7 روز یخچال‌گذاری تعیین گردید و با نتایج حاصل از ماست معمولی مقایسه شد. مواد و روش‌ها: پس از آماده‌سازی ماست معمولی و پروبیوتیک، نمونه‌ها در دمای 4 درجه سانتی‌گراد نگهداری شدند، محتوای ویتامین‌های ب2 و ب3 در روز­های اول، سوم و هفتم از سرماگذاری تعیین گردید. ویتامین موجود در نمونه­ها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جداسازی و سپس با بهره‌گیری از شناساگر فلورسانس و ماورای بنفش به ترتیب برای ریبوفلاوین و نیاسین تعیین مقدار شد. داده ها با استفاده از نسخه 18SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته‌ها: تجزیه و تحلیل آماری داده‌ها نشان داد که محتویات ریبوفلاوین در ماست پروبیوتیک به طور معنی‌داری بیش از نمونه شاهد در تمام روزهای آزمون بود (5 0/0>p). این در حالیست که اختلاف معنی­دار در سطوح ب3 موجود در ماست معمولی و پروبیوتیک تنها در روز هفتم سرماگذاری مشاهده گردید. نتیجه‌گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان می­دهد که استفاده از سویه­های پروبیوتیک در تولید ماست می­تواند با تولید مقدار بالاتری از ویتامین ب2 و تا حدی ب3 همراه باشد.

لینک کمکی