فایل ورد (word) مقاله مقايسه عوامل مؤثر برنگرش دانشآموزان در ورود باستانشناسي به محتواي درسي مدارس هوشمند و عادي شهر خرمآباد دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله مقايسه عوامل مؤثر برنگرش دانشآموزان در ورود باستانشناسي به محتواي درسي مدارس هوشمند و عادي شهر خرمآباد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله مقايسه عوامل مؤثر برنگرش دانشآموزان در ورود باستانشناسي به محتواي درسي مدارس هوشمند و عادي شهر خرمآباد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله مقايسه عوامل مؤثر برنگرش دانشآموزان در ورود باستانشناسي به محتواي درسي مدارس هوشمند و عادي شهر خرمآباد :
تعداد صفحات :27
مباحث مربوط به باستانشناسی و میراث فرهنگی سهم بسیار ناچیزی در نظام آموزشی مدارس کشور دارند. همین سهم اندک نیز بهصورت سنتی و شفاهی ارائه گردیده که منجر به کمرنگ شدن این مضامین و عدم علاقه در بین دانشآموزان گردیده است. هوشمندسازی مدارس و استفاده از تکنولوژیهای فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) که زمینه را برای بصری شدن نظام آموزشی مهیا میکند، میتواند تاثیر شگرفی در جایگاه باستانشناسی در نظام آموزشی پیش از مقاطع دانشگاهی بگذارد. این پژوهش با هدف مقایسه عوامل مؤثر بر نگرش دانشآموزان در ورود باستانشناسی به محتوای درسی مدارس هوشمند و عادی، به بررسی برخی عوامل و میزان تأثیرگذاری آنها در ورود مباحث باستانشناسی به مدارس عادی و هوشمند از دیدگاه دانشآموزان شهر خرمآباد لرستان میپردازد. روش تحقیق از نوع توصیفی پیمایشی است. برای جمعآوری دادهها از پرسشنامه محقق ساخته برای دانشآموزان مدارس هوشمند و عادی استفاده شده است. با توجه به جامعه آماری کل دانشآموزان مقطع دبیرستان در شهر خرمآباد که بالغ بر 20587 نفر در سه شاخه نظری، فنی و حرفهای و کار و دانش میباشند، نمونه آماری شامل 380 دانشآموز در مقطع دبیرستان (هوشمند و عادی) در نظر گرفته شد که در مجموع 430 پرسشنامه توزیع گردید که از دادههای 400 پرسشنامه برای تجزیه و تحلیل استفاده گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که منابع مالی، میزان انگیزه و آموزش از عوامل مؤثر بر ایجاد نگرش مثبت در ورود باستانشناسی به محتوای درسی مدارس عادی میباشد و فرهنگ جامعه، منابع مالی، تجهیزات و زیرساختها و آموزش، عوامل مؤثر بر ایجاد نگرش مثبت به ورود باستانشناسی به محتوای درسی مدارس هوشمند میباشد.