فایل ورد (word) مقاله بررسي ديدگاه فهرست نويسان سه کتابخانه بزرگ مشهد درباره به کارگيري قواعد توصيف و دسترسي به منابع(آر.دي.اي) دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله بررسي ديدگاه فهرست نويسان سه کتابخانه بزرگ مشهد درباره به کارگيري قواعد توصيف و دسترسي به منابع(آر.دي.اي) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله بررسي ديدگاه فهرست نويسان سه کتابخانه بزرگ مشهد درباره به کارگيري قواعد توصيف و دسترسي به منابع(آر.دي.اي)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله بررسي ديدگاه فهرست نويسان سه کتابخانه بزرگ مشهد درباره به کارگيري قواعد توصيف و دسترسي به منابع(آر.دي.اي) :
تعداد صفحات :41
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی دیدگاه کتابداران فهرستنویس سه کتابخانه بزرگ در مشهد (کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد کتابخانه آستان قدس رضوی و کتابخانه مرکزی علوم پزشکی) در مورد بهکارگیری استاندارد توصیف و دسترسی به منبع (آر.دی.ای.) است. از هدفهای دیگر این پژوهش میتوان به سنجش میزان آشنایی کتابداران فهرستنویس مورد بررسی با این قواعد و میزان پذیرش آنها پیش و پس از آموزش اشاره کرد. روش: روش پژوهش از نوع آزمایشی به صورت طرح گروه پیش آزمون و پس آزمون است. سنجش میزان آشنایی در این پژوهش از دو طریق خود اظهاری (نظر شخصی) و میزان آشنایی عملی و بر اساس آزمون (بر اساس پاسخگویی به سؤالهای طرح شده از مباحث تخصصی) صورت گرفته است. یافتهها: نتایج پژوهش نشان داد میزان آشنایی خوداظهاری فهرستنویسان با قواعد آر. دی. ای. در پیش از آموزش بالاتر از حد متوسط و میزان آشنایی عملی آنان پایینتر از حد متوسط است. اما پس از آموزش هر دو نوع آشنایی آنان، اعم از خود اظهاری و عملی، با این قواعد بالاتر از سطح متوسط است. از دیگر نتایج پژوهش میتوان به تأثیر مثبت آموزش بر سطح پذیرش قواعد آر.دی.ای. از سوی نمونه پژوهش (فهرستنویسان) اشاره کرد. بدین ترتیب، مشخص شد پس از آموزش و در نتیجه افزایش آشنایی فهرستنویسان با آر.دی.ای.، میزان آمادگی آنها برای پذیرش این قواعد به صورت معناداری افزایش یافته است. همچنین در این پژوهش، رابطه معناداری میان سن و سابقه کاری فهرستنویسان با میزان آشنایی خوداظهاری، آشنایی عملی و میزان پذیرش قواعد فهرستنویسی جدید (آر.دی.ای.) در نمونه پژوهش مشاهده نشد. بر اساس یافتههای دیگر این پژوهش، فهرستنویسان خواستار ایجاد تغییراتی در نرمافزارهای کتابخانهای بهمنظور پیادهسازی بهتر قواعد فهرستنویسی جدید (آر.دی.ای.) شدند. در این میان، فهرستنویسان بیش از همه خواستار بهکارگیری همه جانبه قابلیتها و امکانات راهنما بهمنظور معرفی و بهرهگیری تغییرات جدید در نحوه ثبت اطلاعات فهرستنویسی، ارائه آموزشهای کافی به فهرستنویسان پیش از پیادهسازی قواعد جدید، هماهنگ ساختن کاربرگههای فهرستنویسی با آر.دی.ای.، بازنگری در سرفصل درسهای سازماندهی اطلاعات در گروههای کتابداری و اطلاعرسانی دانشگاهها و حضور کتابداران آشنا با قواعد جدید در کارگروه تغییر و تعدیل نرمافزارهای کتابخانهای شدند.