فایل ورد (word) مقاله تحليل گفتمان عدالت اجتماعي از ديدگاه امام خميني(س) براساس رويکرد جامعه شناختي ـ معنايي ون ليوون دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مقاله تحليل گفتمان عدالت اجتماعي از ديدگاه امام خميني(س) براساس رويکرد جامعه شناختي ـ معنايي ون ليوون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله تحليل گفتمان عدالت اجتماعي از ديدگاه امام خميني(س) براساس رويکرد جامعه شناختي ـ معنايي ون ليوون،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله تحليل گفتمان عدالت اجتماعي از ديدگاه امام خميني(س) براساس رويکرد جامعه شناختي ـ معنايي ون ليوون :
سال انتشار : 1396
تعداد صفحات :33
عدالت اجتماعی فلسفه اصلی بعثت پیامبران الهی و هدف اساسی حکومت دینی است. یکی از اصول مکتب سیاسی امام خمینی، نیز موضوع عدالت اجتماعی است. از نظر امام در همه برنامههای حکومت (قانونگذاری، اجرا و قضا) باید عدالت اجتماعی و حذف شکافهای طبقاتی و حمایت از قشرهای مستضعف و محروم جامعه مورد توجه باشد به طوری که با رعایت اصل عدالت اجتماعی و نفی هرگونه تبعیض و بیعدالتی دیدگاه متوازنی را در باب عدالت توزیعی در حوزه اقتصاد مطرح ساخت. این تحقیق با روش تحلیل زبان شناختی گفتمان به بررسی عدالت اجتماعی در بیانات امام از صحیفه امام میپردازد. پرسشهای اساسی این پژوهش عبارت است از اینکه در کلام امام برای تقویت گفتمان عدالتمحور از چه راهکارهای زبانشناختی استفاده شده است؟ برای پاسخ به این سؤال از روش تحلیل گفتمان و بر پایه چهارچوب نظری ون لیوون استفاده شده و مؤلفههای جامعهشناختی معنایی همانند طرد و جذب که شامل تعیین نقش، تعیین نوع اشاره و تعیین ماهیت است به کار گرفته شده است. یافتههای این پژوهش نشان میدهد که در کلام امام، عناصر زبانشناختی تعیین نوع اشاره و تعیین نوع ماهیت بالاترین فراوانی را دارد و از مؤلفههای حذف و جذب بیشترین فراوانی را مؤلفه جذب دارد و شاخصترین مؤلفه مشخص سازی در انساننمایی عنصر پیوند دهی است.