فایل ورد (word) بررسي برنامه درسي تربيت بدني دوره راهنمايي از ديدگاه معلمان و کارشناسان تربيت بدني استان کرمان

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي برنامه درسي تربيت بدني دوره راهنمايي از ديدگاه معلمان و کارشناسان تربيت بدني استان کرمان صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي برنامه درسي تربيت بدني دوره راهنمايي از ديدگاه معلمان و کارشناسان تربيت بدني استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

دانلود پروپوزال آماده: : بررسی برنامه درسی تربیت بدنی دوره راهنمایی از دیدگاه معلمان و کارشناسان تربیت بدنی استان کرمان

 فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

گرایش مدیریت ورزشی

قسمت هایی از پروپوزال:

1- بیان مسأله:

بِنت[1] ، تربیت بدنی را به عنوان بخشی از تعلیم و تربیت عمومی تعریف كرده است كه از طریق فعالیت جسمانی وحركت از قبیل انواع بازی، مسابقه، ورزش، نرمش، ژیمناستیك، حركات موزون و فعالیتهای مشابه اجرا می شود. تربیت بدنی همواره بخشی از نظام آموزشی كشورها بوده است. هاردمن و مارشال در تحقیق خود به این نتیجه رسیده اند كه تربیت بدنی به عنوان یكی از بخشهای اصلی برنامه درسی دوره های مختلف تحصیلی در اغلب كشورهای جهان (92 درصداز كشورها) حداقل به عنوان بخشی از یك جلسه آموزشی اجباری است، اگرچه اجرای آن در عمل ممكن است كمتر ازبرنامه های تدوین شده باشد ( اسماعیلی ،1383).

برنامه درسی معمولا توسط تعداد محدودی از متخصصین مختلف و در شورای برنامه ریزی درسی خاص بررسی و به تصویب می رسد. در حالی  که عملاً و در عرصه اجرا با اقشار و عوامل گوناگون ارتباط پیدا می کند. معلمان مجریان اصلی برنامه درسی هستند آنچه توسط برنامه ریزان درسی طراحی و تولید شده است. توسط معلم در کلاس درس و یا سایر فضای یادگیری اجرا می شود. هر قدر معلمان در فرایند برنامه ریزی درسی مشارکت بیشتری داشته باشند اشاعه برنامه آسانتر انجام می گیرد (مهموئی مومنی ،1389).

در گذشته، تلاش زیادی برای تدوین یک برنامه درسی تربیت بدنی در ایران صورت نگرفته است و عدم برنامه ریزی برای درس تربیت بدنی و بی توجهی به آن از طرف مسئولان و والدین نشان دهنده ی آن است که توجه مناسبی که شایسته آن باشد، به این درس نشده است. و از طرفی شواهد موجود نشان می دهد که برنامه ریزی مطلوبی در زمینه هدف های کلی تربیت بدنی در آموزش و پرورش وجود ندارد.(اسماعیلی ،1383) همچنین درس تربیت بدنی در مدارس ایران به  بازی و ورزش به طور سنتی گرایش پیدا کرده است که به زنگ تفریح بیشتر شباهت دارد (اصلانخانی ،1383).

2- اهمیت و ضرورت تحقیق:

3- پیشینه تحقیق:

4- اهداف تحقیق:

..

5- فرضیه ‏های تحقیق:

..

6- مدل تحقیق

..

7- سوالات تحقیق:

..

8- تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

..

9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

10- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):

ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

..

ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانه‏ای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیش‏برداری و غیره) گردآوری داده‏ها :

..

د – جامعه آماری، روش نمونه‏گیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

..

ز- ابزار تحقیق:

..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها:

..

منابع :

..

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

[1] -Bent

لینک کمکی