فایل ورد (word) : بررسي افزايش حلاليت داروي سيمواستاتين با استفاده از روش پراکندگي جامد

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) : بررسي افزايش حلاليت داروي سيمواستاتين با استفاده از روش پراکندگي جامد صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) : بررسي افزايش حلاليت داروي سيمواستاتين با استفاده از روش پراکندگي جامد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

دانلود پروپوزال آماده: : بررسی افزایش حلالیت داروی سیمواستاتین با استفاده از روش پراکندگی جامد

 فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

داروسازی

قسمت هایی از پروپوزال:

1- بیان مسأله:

اولین شرط برای ایجاد اثر درمانی ، ایجاد فراهمی زیستی مناسب است. بدین منظور باید دارو بتواند در بدن به خوبی حل شود. بنابراین فرآیند انحلال را میتوان از اصلی ترین مراحل دست یابی به اثر درمانی دانست. سرعت انحلال فاكتوری است كه نمایان گر حلالیت دارو می باشد.تقریباً 40 از داروهایی كه در درمان بیماریها كاربرد دارند، داروهای كم محلول در آب هستند (1).پایین بودن محلولیت مائی و و یا سرعت انحلال دارو، علی رغم نفوذ پذیری مناسب ، منجر به ایجاد غلظت كم داروی محلول در محل جذب و در نتیجه پایین بودن فراهمی زیستی آن خواهد شد (2).Amidon  و همكارانش این دسته از داروها را در رده تركیبات دسته BCS قرار دادند (3). افزایش محلولیت مائی یا سرعت انحلال این دسته از تركیبات از معضلات اصلی توسعه اشكال داروئی آنهاست.

مهمترین راه برای اصلاح انحلال ، افزایش سطح قابل دسترسی برای انحلال است. برای افزایش این سطح میتوان اندازه ذرات تركیبات جامد را كاهش داد و یا میزان ترشدگی سطح را افزایش داد . كاهش اندازه ذرات تركیبات با استفاده از آسیاب كردن پودر دارو به طور تئوری باعث افزایش سطح قابل دسترسی برای انحلال می شود. اما در اغلب موارد پودرهای مكانیزه تمایل به هم چسبیدن دارند. لذا استفاده از آسیاب برای كاهش اندازه ذرات منع شده است. یكی از راههایی كه میتواند منجر به افزایش حلالیت دارو شود ، استفاده از حاملهای محلول در آب به صورت پراكندگی جامد می باشد. در این سیستمها با قرار دادن دارو در پایه بستر پلیمری ، یا اكسپین های دارای ویژگی مطلوب ( جهت بهبود محلولیت دارو) میتوان داروهایی با محلولیت افزایش یافته حاصل نمود (4). اگرچه گزارشات مختلفی مبنی براستفاده از سامانه های پراكندگی جامد منتشر شده است ولی تا كنون در توسعه تعداد معدودی از فرآورده های تجاری مورد استفاده قرار گرفته است. علت این مسئله احتمال ناپایداری در فیزیكی داروی محاط شده در بستر پلیمر می باشد (5).

2- اهمیت و ضرورت تحقیق:

3- پیشینه تحقیق:

4- اهداف تحقیق:

..

5- فرضیه ‏های تحقیق:

..

6- مدل تحقیق

..

7- سوالات تحقیق:

..

8- تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

..

9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

10- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):

ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

..

ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانه‏ای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیش‏برداری و غیره) گردآوری داده‏ها :

..

د – جامعه آماری، روش نمونه‏گیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

..

ز- ابزار تحقیق:

..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها:

..

منابع :

..

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

لینک کمکی