فایل ورد (word) بررسي اثرات جيره¬هاي حاوي آويشن، گل‌گاو زبان و سين‌بيوتيک بر عملکرد جوجه¬هاي گوشتي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي اثرات جيره¬هاي حاوي آويشن، گل‌گاو زبان و سين‌بيوتيک بر عملکرد جوجه¬هاي گوشتي صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثرات جيره¬هاي حاوي آويشن، گل‌گاو زبان و سين‌بيوتيک بر عملکرد جوجه¬هاي گوشتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

دانلود پروپوزال آماده: : بررسی اثرات جیره­های حاوی آویشن، گل‌گاو زبان و سین‌بیوتیک بر عملکرد جوجه­های گوشتی

 فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

علوم دامی (تغذیه طیور)

قسمت هایی از پروپوزال:

1- بیان مسأله:

در سالهای اخیر با رشد روز افزون جمعیت نیاز به مواد غذایی در جوامع مختلف انسانی نیز افزایش یافته است. بخشی از این مواد غذایی مانند گوشت، شیر و لبنیات توسط حیوان تاًمین می‌شود. تأمین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه به سبب نقشی که در رشد و سلامت فکری و جسمی جامعه دارد از شاخص‌های بارز رشد و توسعه یک کشور محسوب می‌شود. با توجه به مصرف سرانه اقلام پروتئینی و ظرفیت واحدهای تولیدی کشور، بدیهی است که برای جلوگیری از خروج مبالغ هنگفتی ارز جهت تأمین این اقلام، باید با روش‌ها و راهكارهای مناسب افزایش تولید داخلی را مد نظر قرار داد.

ارزش پروتئین به خصوص نوع حیوانی آن بیشتر از سایر مواد غذایی در تغذیه و سلامت جسم و روان انسان اهمیت دارد. در شرایط كشور ما به علت كمبود مراتع طبیعی مرغوب، پرورش دام به تنهایی نمی‌تواند تمام ن یازهای پروتئین حیوانی جامعه را  تأمین كند، از این رو پرورش طیور می‌تواند تا حد زیادی در تأمین پروتئین حیوانی نقش داشته باشد.

به طور كلی برای هر فرد متوسط مصرف سالانه 5/25 كیلوگرم مواد پروتئینی به طور خالص توصیه شده است كه باید حدود  7 كیلوگرم آن از منابع حیوانی باشد. سازمان خواربار كشاورزی جهانی(F.A.O) میزان پروتئین حیوانی مورد نیاز برای انسان را به طور متوسط 19 گرم در روز توصیه كرده است.

تحقیقات  انجام شده  در دهه80-70 در ایران نشان داد كه با افزایش درآمد خانوارها تقاضا برای مصرف گوشت مرغ بالاترین رشد 275 درصد را به خود اختصاص داده است.با توجه به اینكه حدود 70 درصد هزینه تولید  در جوجه‌های گوشتی  مربوط  به  تغذیه می‌باشد به همین دلیل تلاش‌های زیادی برای استفاده بهینه از مواد غذایی و کاهش هزینه خوراک صورت گرفته است. بیماریهای روده‌ای به سبب اثرات سوئی كه بر عملكرد و تولید، میزان تلفات وسلامت تولیدات طیور برای مصرف انسان دارد یكی از مهمترین نگرانی‌های صنعت طیور به شمار می رود. برای رفع این نگرانی‌ها بیش از 5 دهه استفاده از آنتی بیوتیك‌های محرك رشد به واسطه اثرات مثبتی كه بر روی تعادل جمعیت میكروبی روده و جلوگیری از حضور برخی باكتری‌های  بیماری زای روده ای مانند سالمو نلا، اشریشیاكلی، كلیستریدیوم پرفرانژس، بهبود افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی  دارند، رواج زیادی داشته است [155].

با وجود تمامی  اثرات مثبت آنتی بیوتیك‌ها، تحقیقات اخیر نشان می‌دهند كه بقایای آنتی بیوتیك‌های موجود در لاشه طیور، باعث ایجاد سویه‌های مقاوم در بدن انسان شده و مانع درمان بسیاری از بیماری‌ها می‌شود  [4]. بنابراین كاربرد آنتی بیوتیك‌ها در خوراك دام و طیور به عنوان مواد افزودنی در بسیاری از كشورها محدود شده [90] به طوری که در سال‌های اخیر استفاده از آن‌ها در تمام كشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوع شده است [151].  حذف آنتی بیو تیك‌ها از جیره طیور می‌تواند میزان مرگ و میر در ارتباط با عفونت‌های روده‌ای را افزایش دهد  [184]. در تولید جوجه ‌های گوشتی بازده اقتصادی دارای اهمیت فراوانی می‌باشد و باید در نظر گرفت كه ممنوعیت استفاده از آنتی بیوتیك‌ها باعث كاهش تولید وبازده خوراك می‌شود [65]. بنابراین  متخصصین این صنعت تركیبات متعددی مانند اسیدهای آلی ، عصاره های گیاهی، پروبیوتیک ها ، پری بیوتیک ها  و یا ترکیبی  از پروبیوتیک + پری بیوتیک (سین بیوتیک) را به جای استفاده از آنتی بیوتیک ها به عنوان محرک رشد در حیوانات  مورد آزمایش قرار داده اند [65]. سین بیوتیک ترکیبی از پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌هاست که باعث بهبود بقاء و جایگزینی مکمل‌های میکروبی زنده جیره در دستگاه گوارش می شود. این اثرات به دلیل فعال کردن متابولیسم تعداد محدودی از باکتری‌ها یا بطور انتخابی باعث تحریک رشد آنها می‌شود و از این طریق باعث بهبود سلامتی حیوان می شود [29].  توصیه شده است كه تركیبی از پروبیوتیك و پری‌بیوتیك ( سین‌بیوتیك) به دلیل اثر هم‌افزایی در مقایسه با استفاده از پروبیوتیك یا پری‌بیوتیك به تنهایی، در جلوگیری از بیماری‌های گوارشی موثرتر می‌باشد [174]. مطالعات نشان می­دهد که استفاده از پری­‌بیوتیک­‌ها و پروبیوتیک‌­ها با هم، باعث بهبود در عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی می‌شوند. [47]   در سال های اخیر استفاده از مواد افزودنی با منشاء گیاهی در جیره طیور رو به افزایش بوده که در این رابطه نتایج سودمندی بر عملکرد تولیدی طیور گزارش شده است [135]. عصاره‌های گیاهی به علت دارا بودن خواص آنتی باكتریای و آنتی‌اكسیدانی  به صورت سنتی  برای درمان و كنترل بعضی از بیماری‌ها استفاده می‌شوند [199].  گیاهان نقش مهمی در حفظ سلامت بشر و بهبود کیفیت زندگی انسان‌ها ایفا می‌کنند. از این ترکیبات در مواردی  از قبیل چاشنی یا طعم دهنده خوراک، به عنوان شربت، کاربرد در مواد آرایشی، در رنگرزی و تهیه دارو استفاده می‌شود. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی نزدیک به 80  درصد مردم جهان از  طب سنتی استفاده می‌کنند که بیشتر به شکل استفاده از عصاره‌های گیاهی و یا ترکیبات فعال آن‌ها می باشد [73]. امروزه نزدیک به نیمی از داروهای تولید شده در آمریکا از گیاهان منشا می گیرند به طوری که نزدیک به 40  درصد نسخه‌های تجویز شده توسط پزشکان شامل داروهای با منشا گیاهی در کشورهای توسعه یافته می باشد [ 73].  امروزه گیاهان دارویی به عنوان افزودنی­های خوراکی طبیعی در جیره طیور به منظور بهبود عملکرد و افزایش پاسخ ایمنی پرندگان به جای آنتی­بیوتیک­ها مطرح شده­اند [84]. طی سال­های اخیر تحقیقات گسترده­ای بر روی موادی که قابلیت جایگزینی آنتی­بیوتیک­ها را در جیره طیور داشته باشند و علاوه بر آن فاقد آثار زیان­بار بر سلامت طیور و مصرف­کنندگان محصولات طیور باشند، صورت گرفته است و در یک مسیر تکاملی تحقیقات همچنان ادامه دارد. نتایج تحقیقات بیانگر این است که استفاده از گیاهان دارویی [66و97]، پروبیوتیک­ها و اسیدهای آلی [134] در جیره جوجه­های گوشتی می­تواند باعث افزایش عملکرد رشد و نیز بهبود وضعیت سلامت طیور شود. این ترکیبات می­توانند واکنش­های ایمنی بدن پرندگان شامل دفاع عمومی و اختصاصی را تنظیم و تحریک کنند [66]. طبق تحقیقات انجام شده، ترکیبات طبیعی موجود در گیاهان دارویی یا مشتقات آن‌ها مانند اسانس­های گیاهی،  فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها، ساپونین، استروئیدهای گیاهی، ترکیبات فنلی، سولفید­ها، لکتین­ها، پلی­پپتیدها، پلی­ساکارید غیر نشاسته­ای و برخی الیگوساکاریدها با دارا بودن تأثیرات متفاوت، قادر به افزایش قابلیت هضم [97]،افزایش وزن بدن [15] و نیز به دلیل خواص ضد­باکتریایی باعث کاهش تعداد باکتری­های مضر موجود در دستگاه گوارش [14 ] و تحریک سیستم دفاعی بدن طیور هستند [66] مزیت مهم مصرف این ترکیبات در جیره طیور در مقایسه با آنتی‌بیوتیک‌ها بی‌ضرر بودن آن‌ها برای مصرف کنندگان می‌باشد [125] بعضی از این ترکیبات می­توانند باعث توقف رشد میکروب­های روده و خنثی­سازی سموم یا متابولیت­های مضر آن‌ها شوند و با کنترل تراکم آن‌ها در محیط روده به تعادل میکرو­فلور کمک کنند [125].

2- اهمیت و ضرورت تحقیق:

3- پیشینه تحقیق:

4- اهداف تحقیق:

..

5- فرضیه ‏های تحقیق:

..

6- مدل تحقیق

..

7- سوالات تحقیق:

..

8- تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

..

9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

10- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):

ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

..

ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانه‏ای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیش‏برداری و غیره) گردآوری داده‏ها :

..

د – جامعه آماری، روش نمونه‏گیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

..

ز- ابزار تحقیق:

..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها:

..

منابع :

..

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

لینک کمکی