فایل ورد (word) : بررسي اثر تيمارهاي مختلف برقدرت جوانه زني گونه دارويي محلب (Cerasus mahaleb) از سه مبدا بذر در استان کهگيلويه و بويراحمد صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : بررسي اثر تيمارهاي مختلف برقدرت جوانه زني گونه دارويي محلب (Cerasus mahaleb) از سه مبدا بذر در استان کهگيلويه و بويراحمد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی اثر تیمارهای مختلف برقدرت جوانه زنی گونه دارویی محلب (Cerasus mahaleb) از سه مبدا بذر در
استان کهگیلویه و بویراحمد
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی گرایش: زراعت
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
محلب با نام علمی Cerasus mahaleb از خانواده Rosaceae میباشد. درختی كوچك، خزان کننده و معطر، به ارتفاع 4 تا 7 متر، برگها متقابل، ساده به طول 7- 4 سانتیمتر و به عرض4 – 2 سانتیمتر، تخم مرغی سرنیزه ای نوک تیز، چرمی، به رنگ سبز شفاف و درخشان، با رگبرگهای همدوش (درحاشیه برگ متصل به هم)، گلها سفید، با پرچمهای فراوان، منفرد یا خوشه ای، میوه فندقه به حالت رسیده سیاه رنگ میباشد و در نواحی معتدله گرم میروید. پراکندگی جغرافیایی این گونه در ایران نسبتاً اندک و در استانهای زاگرسی و منطقه رویشی ارسباران، میروید و علاوه بر ایران در مناطقی از افغانستان، پاکستان و مناطق مدیترانه ای نیز میروید (قهرمان، 1362).
درخت محلب گونه ای در حال انقراض در منطقه میان بند جنگلها است و از بذر آن بهره برداری میشود (رحیمیان، 1390). تاکنون تلاشهای انجام شده جهت تولید نهال از طریق بذر چندان موفق نبودهاست و این مساله، زادآوری و احیاء این گونه را با خطر روبرو کردهاست. برای تولید نهال استفاده از بذر با منشاء گونه ای مقاوم به شرایط نامساعد مانند خشکی و تولید اسانس بیشتر با توجه به تولید مناسب بذر در هرسال امری امکانپذیر است. گونه محلب از جمله گونههای دارای ارزش دارویی و صنعتی میباشد که در تولید مواد دارویی و آرایشی و بهداشتی و همچنین به عنوان پایه پیوند جهت گیلاس، کاربرد دارد. ازجمله مؤسسات و سازمانهایی که با این گونه در ارتباط اند میتوان، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، موسسات اسانس گیری و تولید مواد دارویی و آرایشی و موسسات تحقیقاتی نام برد. پیشرفت تکنولوژی و افزایش جمعیت موجب تسریع تخریب اکوسیستمهای طبیعی در ایران و جهان گردیدهاست (مخدوم، 1376). اکوسیستمهای طبیعی از گنجینههای زیستی بشری محسوب میشوند که حفظ آنها برای نسلهای آینده ضرورت دارد (بیات و همکاران، 1376).
از آنجا که عملکردهای یک اکوسیستم نتیجه برخورد بین ساختار و فرایندهای آن است کاهش تنوع و غنای گونه ای یک اکوسیستم، عملکرد آن را دچار اختلال میکند (تونگ وی و هیندلی[1] 2004). با نابودی یک گونه تعادل حیاتی در طبیعت بهم میخورد (ویتاکر[2]، 1972). از این رو حفظ و حراست از تودههای دست نخورده و طبیعی موجود از اهمیت خاصی برخوردار است، باید حتی الامکان قسمتهایی از این تودههای طبیعی به عنوان شاهد و الگو مورد بررسی و مطالعه قرار گیرند. اختصاص بخشهایی از اکوسیستمها به کاربری حفاظت میتواند در حفظ آن برای نسلهای آینده موثر باشد (بیات و همکاران، 1376).
منطقه زاگرس از اکوسیستمهای ارزشمند کشورمان محسوب میگردد و از لحاظ غنای فلورستیک از مناطق مهم ایران میباشد. جنگلها و پوشش گیاهی آن از نظر اکولوژیکی و حفظ ذخایر ژنتیکی یک پدیده به حساب میآیند (مخدوم 1376، جزیره ای و همکاران 1382). ناحیه رویشی زاگرس از دیرباز با وجود جنگلهای سرسبز، مراتع غنی، رودها و چشمه سارهای پر آب به عنوان یک اکوسیستم پایدار نقش مهمی در حفظ آب و خاک ایفا کردهاست که متاسفانه در طول سدههای گذشته با بهره برداریهای نامناسب در معرض خطر قرار گرفتهاست و به دلیل وجود عوامل مخربی چون حضور دام بیشتر از ظرفیت، تبدیل عرصههای جنگلی به اراضی کشاورزی، شخم در جهت شیب، برداشت چوب جهت سوخت و مواردی دیگر تهدید میگردد (انصاری و همکاران، 1368، جزیره ای و همکاران، 1382).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
1 – Tongway & Hindley
[2] – Whittaker