فایل ورد (word) : بازنمايي ارزشهاي فرهنگي بيگانه در تبليغات محيطي شهر تهران صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : بازنمايي ارزشهاي فرهنگي بيگانه در تبليغات محيطي شهر تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: بازنمایی ارزشهای فرهنگی بیگانه در تبلیغات محیطی شهر تهران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
علوم ارتباطات اجتماعی
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
زندگی روزمره ما ارتباط تنگاتنگی با تبلیغات دارد. هر صبح که از خواب بر میخیزیم، دست و صورت خود را با صابون سیو شسته و دندانهایمان را با خمیر دندان داروگر مسواک میزنیم، صورت خود را با حوله هنر یا برق لامع خشک و محصولات لبنی کاله یا پگاه مصرف میکنیم و چای شهرزاد مینوشیم. با ماشینهای شرکت ایران خودرو یا سایپا به محل کار میرویم، در طول مسیر و در ترافیک تهران هرگاه که سر بلند کنیم تا از این همه شلوغی و هیاهو رها شویم تبلیغات محیطی فراوانی را میبینیم که بر مصرف هرچه بیشتر ما میافزاید. در طول روز با تلفن های همراه نوکیا و سامسونگ با دیگران تماس میگیریم، برای انجام کارهای بانکی به بانک اقتصاد نوین، صادرات یا ملت و برای خرید روزانه به فروشگاههای شهروند و رفاه مراجعه و مبلغ آنها را از طریق کارتهای بانکی تجارت، سپه و ملی پرداخت میکنیم. در منزل مقابل تلویزیونهای سامسونگ و الجی مینشینیم، برای انجام فرایض دینی بر مهر امین سجده میکنیم، از یخچال سایدبایساید امرسان آب برداشته مینوشیم و شب بر روی تشک خوشخواب و پتوی گلبافت به خواب میرویم!
تبلیغات، ذهن ما را از تصاویر گوناگون مملو کرده به صورتی که تا نام کالایی را میشنویم به یاد اسامی مشهور ونشانهای تجاری خاصی که مدام از طریق مطبوعات، رادیو، تلویزیون یا تبلیغات محیطی به چشم و گوشمان میخورند، میافتیم.
«به شما آگاهی میدهیم تا بتوانید انتخاب کنید» این شعاری است که یک مؤسسه تبلیغاتی مدعی آن است. همان طور که مشاهده میشود، «آگاهی» و «انتخاب» دو مقوله اصلی و تشکیل دهندهی یکی از تعاریف تبلیغات است(کلانتری،1377: 20).
به طور کلی بینش های نظری درباره تبلیغات تجاری در دوران معاصر دو دیدگاه را شامل می شود: دیدگاه اول متعلق به متفکرانی است که تبلیغات را گرامی داشته و بر این باورند که از طریق آن دسترسی به کالاها و حق انتخاب برای مصرف کننده فراهم می شود، اما دیدگاه دوم از آن صاحب نظرانی است که تبلیغات را وسیلهای در دست تولید کنندهی سرمایهدار برای اثرگذاری بر تودههای مصرف کننده و تحت کنترل درآوردن آنها میدانند(فرهنگی،1379: 69).
کنت گالبرایت[1] در کتاب جامعه متمول پیرامون تبلیغات میگوید:«مؤسسات تبلیغاتی نمیگذارند مردم طبق عادات خود عمل کنند، زیرا این مؤسسات بیشتر از آن جهت بهوجود آمدهاند که تمایلات جدیدی در مردم برانگیزند و حوائجی را در آنها پدید آورند که سابقاً دارا نبودهاند»(کلانتری،1377: 20).
اما مدافعان تبلیغات در مقابل این دیدگاه مدعیاند که این ابزار، آن چنانکه عدهای از قدرت فراوان آن هراسیدهاند، تأثیر اغوا کننده ندارد و فقط اطلاعاتی را در اختیار مصرف کنندگان احتمالی میگذارد تا با آگاهی بیشتر و بهتر بتوانند انتخاب کنند(فرهنگی،1379: 69).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1] . John Kenneth Galbraith