فایل ورد (word) اثر آلودگي به انگل بر ترجيح حيوان به مصرف جاشير در مقابل يونجه صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) اثر آلودگي به انگل بر ترجيح حيوان به مصرف جاشير در مقابل يونجه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: اثر آلودگی به انگل بر ترجیح حیوان به مصرف جاشیر در مقابل یونجه
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی تغذیه دام
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
در سیستمهای تولیدی حیوانات اهلی، آنتیبیوتیکها به طور معمول برای جلوگیری از بیماری و اختلالات متابولیکی، همچنین بهبود ضریب تبدیل غذایی به حیوانات تغذیه میشود. در سالهای اخیر، نگرانیهای عمومی در رابطه با استفاده بیش از اندازه آنتیبیوتیکها در تغذیه نشخوارکنندگان به علت احتمال مقاومت باکتریایی که ممکن است سلامتی انسان را به خطر بیندازد بیشتر شده است. در نتیجه تلاشهای قابلتوجهی در جهت توسعه جایگزینی برای آنتیبیوتیکها صورت پذیرفته و متابولیتهای ثانویه گیاهی به عنوان یکی از جایگزینهای مناسب آنتیبیوتیکها پیشنهاد شدهاند (والاس[1]، 2004).
گیاه دارویی جاشیر با نام Prangos ferulacea از جمله گیاهان دارویی است كه در طب سنتی در درمان بسیاری از بیماریها به كار برده شده و تحقیقات آزمایشگاهی متعددی خواص درمانی آن را اثبات كردهاند. (آلوبلن[2] و همكاران، 1995؛ باسر[3] و هكاران، 1996).
بررسیهای فیتو شیمیایی منجر به جداسازی و شناسایی انواعی از كومارینها، آلكالوئیدها، فلاونوئیدها و ترپینوئیدها در گونه های جنس پرانگوس شده است (آیرس[4] و همكاران، 1994). بررسی اسانس بخش هوایی و بذرهای گیاه جاشیر منجر به شناسایی 33 تركیب در روغن بخش هوایی این گیاه شده است (رضوی، 2012). امیری (1386) 31 تركیب از اندام هوایی و 18 ترکیب از اسانس بذر گیاه پرانگوس فرولاسیا[5] استخراج نمود كه بتاپینن و 3-كارن مهمترین تركیبات موجود در اسانس جاشیر بود.
با افزایش بی رویه جمعیت و نیاز روزافزون به مواد غذایی بخصوص مواد پروتئینی، بهرهبرداری هرچه بیشتر منابع با توجه دامی ضروری احساس میشود در راستای استفاده بیشتر و افزایش تولیدات دامی مبارزه با بیماریهای انگلی نقش بسزایی دارد و بیماریهای انگلی بخصوص بیماریهای کرمی یکی از عوامل مهم کاهش محصولات دامی (گوشت، شیر، پشم) می باشند. همچنین انگلها دام را مستعد ابتلا به بیماریهای عفونی و غیرعفونی میکنند. لذا اهمیت شناسایی بیماریهای انگلی و مبارزه با انگلها بر کسی پوشیده نیست.
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1]Wallas
[2] Ulubelen
[3] Baser
[4] Ayres
[5] Prangos ferulacea