فایل ورد (word) : انديشه هاي امام قانون اساسي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) : انديشه هاي امام قانون اساسي صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) : انديشه هاي امام قانون اساسي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

دانلود پروپوزال آماده: : اندیشه های امام قانون اساسی

 فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

مذاهب اسلامی

قسمت هایی از پروپوزال:

1- بیان مسأله:

از گذشته دور تا امروز – و شاید آینده – اندیشه بشر این نعمت الـهی در معرض سلب آزادی و اختیار توسط مستکبرین یا جهل و امیال نفسانی بشر بوده و موانعی بر سر راه کشف حقیقت و رسیدن به معلومات عقلی گذاشته شده. انسان با تعقل است که سیری از مجهولات به معلومات و نهایتا ًبه کمال دارد اگر در این سیر عقلانی دچار محدودیت گردد قطعا ًدر تحقق کمال به مشقت و انحراف خواهد افتاد .به باور استاد مطهری، آزادی تفکر ،مقدس‌ترین استعداد بشر و یکی از واجبات در اسلام است . «تفکر ،قوه ایست در انسان ،ناشی از عقل داشتن . انسان چون موجود عاقلی است ، موجود متفکری هم هست. » (مطهری :1372، 92) اسلام که مدافع حقیقت و سرکوب کننده استبداد است برای رفع این معضل اصول فقه را پیشنهاد می‌کند كه یكی از مظاهر عقلانیت و مصادیق بارز آزادی تفكر، علم اصول فقه می‌باشد كه از مبادی اجتهاد پویا می‌باشد .

چنانچه بین اصولیان مشهور است ؛ منابع اصول فقه امامیه عبارتند از کتاب، سنت، اجماع و عقل . محور اصلی مقاله همین منبع چهارم اصول فقه است و تحقق منطقی این منبع و ایجاد روش صحیح استنباط و استدلال بر احکام و ایجاد آزادی و رفع موانع در تحقق این امر می­باشد. عقل همیشه حاضر در اصول فقه بوده و از آن جدایی نداشته حتی علمای سلف که عقل را به عنوان منبعی مستقل ذکر نکرده اند قائل به حضور آن در اصول فقه بوده اند از جمله شیخ مفید منابع اصول را کتاب ،سنت و احادیث ائمه می­داند و طرق رسیدن به این منابع را روایت یا عقل می­داند . همچنین، مرحوم طوسی نیز عقل را منبع مستقل ندانسته اما فرموده که گاهی انسان با صغری، کبرای عقلی به نتایج تازه­ای می­رسد و ادله علم آور را چنین دسته بندی می­کند کتاب و سنت که حجیت و دلیل آنها عقلاً درک شود ( در واقع از دید این علما ادله­ی اصول فقه باید مهر تاَئید عقل را داشته باشد) و نوبت به ابن ادریس می­رسد و او برای اولین بار از عقل به عنوان د لیلی مستقل یاد می کند تا این که در عصر مرحوم کاظمی و اصفهانی عقل کاملاً به عنوان منبعی مستقل معرفی می­شود. (محمدی1385 ،3 ،242 – 246 ). بر همین اساس است که مشهور علما فرمودند رابطه اصول فقه به فقه مانند رابطه منطق است به فلسفه .

2- اهمیت و ضرورت تحقیق:

3- پیشینه تحقیق:

4- اهداف تحقیق:

..

5- فرضیه ‏های تحقیق:

..

6- مدل تحقیق

..

7- سوالات تحقیق:

..

8- تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

..

9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

10- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):

ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

..

ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانه‏ای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیش‏برداری و غیره) گردآوری داده‏ها :

..

د – جامعه آماری، روش نمونه‏گیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

..

ز- ابزار تحقیق:

..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها:

..

منابع :

..

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

لینک کمکی