فایل ورد (word) : امنيت و سرمايه¬گذاري مستقيم خارجي در خاورميانه (بررسي تطبيقي ايران و ترکيه) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : امنيت و سرمايه¬گذاري مستقيم خارجي در خاورميانه (بررسي تطبيقي ايران و ترکيه) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : امنیت و سرمایهگذاری مستقیم خارجی در خاورمیانه
(بررسی تطبیقی ایران و ترکیه)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مطالعات منطقهای – خاورمیانه
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
((سرمایهگذاری مستقیم خارجی)) عامل مهمی در رشد و توسعه اقتصادی بشمار میآید. جذب سرمایهگذاری خارجی راهی جهت تسریع حرکت اقتصاد یک کشور بسوی توسعه و ایجاد اشتغال است و میتوان آن را به عنوان موتور توسعه و رشد اقتصادی بشمار آورد. رشد اقتصادی نیز یکی از اهداف اساسی برنامههای اقتصادی کشورهاست. به همین علت یکی از ویژگیهای برجسته اقتصاد جهانی در دهههای گذشته رشد چشمگیر سرمایهگذاری مستقیم خارجی ([1]FDI) بوده است.
اغلب کشورهای در حال توسعه برای رونق دهی به اوضاع اقتصادی و ایجاد اشتغال و دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی پایدار با مشکل کمبود منابع سرمایهگذاری روبرو هستند. جبران عقب ماندگی، نیازمند سرمایهگذاری جهت بهرهبرداری از مزیتهای نسبی و تواناییهای اقتصادی است. در فرایند جهانی شدن، سرمایه نیز با سهولت قابل انتقال است، ولیکن سرمایهگذاران به دنبال کسب سود بیشتر و مکانی امن برای سرمایه گذاری هستند. با اشباع شدن سرمایهگذاری در کشورهای توسعه یافته، نرخ بازده سرمایهگذاری در این کشورها کاهش مییابد، در نتیجه در صورتی که امنیت سرمایهگذاری در کشورهای در حال توسعه و اقتصادهای در حال گذار تضمین گشته و بستر قانونی مناسب فراهم گردد، سرمایهگذاران بینالمللی میل و رغبت بیشتری برای حضور گسترده در اقتصاد و بازار این کشورها خواهند داشت .
امنیت مورد نیاز جهت سرمایهگذاری از ابعادی چون :
– امنیت حقوقی سرمایهگذار به دلیل وجود قوانین مناسب که متضمن حقوق خصوصی باشند و اعتبار این قوانین؛
– امنیت سیاسی به دلیل فراهم آوردن ثبات سیاسی و نتیجتاً مکانی امن برای سرمایهگذاری؛
– امنیت اقتصادی به دلیل فراهم آوردن بسترهای لازم برای بهرهگیری صحیح از سرمایه وارد شده و نهایتاً بازده سود مناسب برای جذب سرمایه گذاران برخوردار است؛
کشور ایران نیز طی دو قرن اخیر با کمبود سرمایهگذاری و تولید مواجه بوده است. بنابراین دستیابی به نرخ رشد اقتصادی قابل قبول همواره در صدر اهداف برنامههای توسعه این کشور بوده است، زیرا که لازمه رشد اقتصادی و تولید بیشتر، سرمایهگذاری بیشتر است. مطالعه روند سرمایهگذاری به تولید ناخالص داخلی در ایران با سایر کشورها نشان میدهد که این نسبت هیچ گاه در ایران به اندازه قابل قبول نرسیده است و این درحالی است که کشور ترکیه با وجود شرایط مشابه ایران توانسته است سرمایهگذاری خارجی قابل توجهای را نصیب خود سازد.
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1] – Foreign Direct Investment