فایل ورد (word) : افزايش کارايي پارامترهاي تامين کيفيت VoIP از طريق بهبود پروتکل‌هاي مسيريابي MANET

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) : افزايش کارايي پارامترهاي تامين کيفيت VoIP از طريق بهبود پروتکل‌هاي مسيريابي MANET صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) : افزايش کارايي پارامترهاي تامين کيفيت VoIP از طريق بهبود پروتکل‌هاي مسيريابي MANET  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

دانلود پروپوزال آماده: : افزایش کارایی پارامترهای تامین کیفیت VoIP از طریق بهبود پروتکل‌های مسیریابی MANET

 فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

شبکه­های کامپیوتری

قسمت هایی از پروپوزال:

1- بیان مسأله:

شبکه موردی سیار[1] شبکه‌ای است که توسط میزبان‌[2]های بی‌سیم که می‌توانند سیار هم باشند تشکیل می‌شود. در این شبکه‌ها لزوما از هیچ زیرساخت پیش‌ساخته‌ای استفاده نمی‌شود. بدین معنا که هیچ زیرساختی مانند یک ایستگاه مرکزی، مسیریاب[3]، سوئیچ[4] و یا هر چیز دیگری که در دیگر شبکه‌ها از آنها برای کمک به ساختار شبکه استفاده می‌شود، وجود ندارد. بلکه فقط تعدادی گره[5] بی‌سیم هستند که از طریق ارتباط با گره‌های همسایه به گره‌های غیرهمسایه متصل می‌گردند.

در شبکه‌های موردی، سیار بودن گره‌ها ممکن است باعث تغییر مسیر بین دو گره شود. همین امر است که باعث تمایز این شبکه‌ها از دیگر شبکه‌های بی‌سیم می‌شود. با وجود تمامی این مشکلات، از شبکه‌های موردی در موارد بسیاری استفاده می‌شود. دلیل این امر سرعت و آسانی پیاده‌سازی این شبکه و همچنین عدم وابستگی آن به ساختارهای از پیش بنا شده است. از موارد استفاده شبکه‌های موردی می‌توان به کاربردهای شخصی مانند اتصال لپتاپ‌ها به یکدیگر، کاربردهای عمومی مانند ارتباط وسائل نقلیه و تاکسی‌ها، کاربردهای نظامی مانند ارتش و ارتباط ناوگان جنگی و کاربردهای اضطراری مانند عملیات امداد و نجات اشاره کرد.

این شبکه نیز مانند انواع شبکه­های دیگر دارای ویژگی­هایی است که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد[1]:

  1. ترمینال خودمختار[6]: در این شبکه، هر ترمینال یک گره مستقل است که ممکن است در حالت میزبان یا مسیریاب عمل نماید. به عبارت دیگر در موقع پردازش به عنوان یک میزبان عمل می­کند و همچنین هنگامی که نیاز به عملیات مسیریابی باشد نقش مسیریاب را ایفا کند.
  2. عملیات توزیعی[7]: از آنجایی که هیچ ساختاری برای کنترل عملیات به صورت مرکزی در شبکه وجود ندارد، کنترل و مدیریت شبکه بین ترمینال­ها به صورت توزیع شده انجام می­شود. گره­ها در این شبکه باید با یکدیگر مشارکت کنند و هر گره به عنوان یک تقویت‌کننده عمل می­کند.
  3. توپولوژی شبکه پویا[8]: از آنجایی که گره­ها سیار هستند، توپولوژی شبکه ممکن است به سرعت و به صورت غیرقابل پیش بینی تغییر کند و اتصالات میان ترمینال­ها ممکن است در یک زمان تغییر کند.
  4. تغییر ظرفیت اتصال[9]: نرخ خطای بیتی در این شبکه بالا است. یک مسیر انتها به انتها می‌تواند توسط چندین جلسه، مشترک شود. کانالی که ترمینال­ها را متصل می­کند هدفی برای نویز، ناپدید شدن و تداخل می­باشد و پهنای‌باند کمتری از یک شبکه سیمی دارد. در تعدادی از طرح­ها مسیر بین هر جفت از کاربران می­تواند اتصالات بی­سیم متعددی را بپیماید.
  5. ترمینال­های سبک وزن: در بعضی حالت­ها، گره­های این شبکه، وسایل سیار با ظرفیت پردازش کم، اندازه حافظه کوچک، قابلیت ذخیره‌سازی انرژی کم هستند. این وسایل نیاز به الگوریتم­های بهینه شده و روش­هایی که عملیات محاسباتی و ارتباطی را بهینه می­کنند، دارند.
  6. چند گامی: به دلیل فقدان مسیریاب و دروازه­های مرکزی، میزبان­ها، خود وظایف مسیریابی را انجام می‌دهند. بنابراین، بسته­ها، مسیرهای “چند گامی” را دنبال می­کنند و قبل از اینکه به مقصدشان برسند از میان گره­های متحرک متفاوت، عبور می‌کنند. به سبب عدم اطمینان به این چنین گره­هایی، این خصوصیت یک آسیب­پذیری جدی را نمایش می­دهد.
  7. بی­شکلی[10] : تحرک و اتصال بی­سیم گره­ها این اجازه را می­دهد که گره­ها به طور دلخواه وارد شبکه شده یا از آن خارج شوند، و بدین صورت به یک گره این امکان را می­دهد که به صورت عمدی، اتصالات را شکل دهد یا آن را بشکند. بنابراین توپولوژی شبکه هیچ شکل ثابتی نه از لحاظ اندازه و نه از لحاظ پیکربندی نخواهد داشت. هر راه حل امنیتی باید این ویژگی را نیز در نظر داشته باشد.

2- اهمیت و ضرورت تحقیق:

3- پیشینه تحقیق:

4- اهداف تحقیق:

..

5- فرضیه ‏های تحقیق:

..

6- مدل تحقیق

..

7- سوالات تحقیق:

..

8- تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

..

9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

10- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):

ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

..

ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانه‏ای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیش‏برداری و غیره) گردآوری داده‏ها :

..

د – جامعه آماری، روش نمونه‏گیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

..

ز- ابزار تحقیق:

..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها:

..

منابع :

..

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

[1] Mobile Ad Hoc Network

[2] Host

[3] Router

[4] Switch

[5] Node

[6] Autonomous terminal

[7] Distributed operation

3 Dynamic network topology

[9] Fluntcuating link capacity

[10] Amorphous

لینک کمکی