فایل ورد (word) : افزايش درون شيشه اي گياه انار شيطان (Tecomella undulata (Roxb.) Seem.)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) : افزايش درون شيشه اي گياه انار شيطان (Tecomella undulata (Roxb.) Seem.) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) : افزايش درون شيشه اي گياه انار شيطان (Tecomella undulata (Roxb.) Seem.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

دانلود پروپوزال آماده: : افزایش درون شیشه ای گیاه انار شیطان (Tecomella undulata (Roxb.) Seem.)

  فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

مهندسی کشاورزی علوم باغبانی

قسمت هایی از پروپوزال:

1- بیان مسأله:

گیاهان بخش جدایی ناپذیر از زندگی انسان از زمان های بسیار قدیم بوده و نقش بسیار مهمی در گوناگونی زیستی داشته اند. به طوری که 90% انرژی و 88% پروتئین مورد نیاز انسان را تامین     می کنند (گیری[1] و همکاران، 2004). گل و گلکاری از زمان­های قدیم تا به امروز با خون ایرانی آمیخته و هنوز هم آثار این عشق و علاقه در فرهنگ ایران زمین پایدار باقی مانده است. پادشاهان پیشدادی (به ویژه منوچهرشاه) که علاقه وافری به­گل و گیاه داشتند، در هنگام کوچ، بذورر گیاهان وحشی یا بوته های آن ها را جمع آوری می­کردند و وقتی که در فلات ایران اسکان یافتند، خود طراحی باغ کرده و بوته گل­ها یا بذور آن­ها را با ذوق و سلیقه خاص خود در آن مکان کشت می­نمودند (حکمتی، 1387). اگرچه در آن دوران هنوز گل­ها به صورت امروزی بهنژادی نشده بودند و حالت وحشی و خودرو داشتند، ولی با ترکیب و هماهنگی رنگ خود، به محیط زندگی، زیبایی خاصی می بخشیدند. فرهنگ پرورش گل از همان دوران قدیم مرسوم و تا امروز ادامه یافته و موجب علاقمندی ایرانیان به گل و گیاهان شده است (حکمتی، 1387). امروزه از گیاهان یا محصولات به دست آمده از آن ها برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. یك ­چهارم داروهای تولید شده، حاوی عصاره­های گیاهی یا تركیب­هایی هستند كه از مواد گیاهی به دست آمده­اند یا بر اساس تركیب های گیاهی، مدل­سازی شده­اند (تریپاتی و تریپاتی[2]،2003، وایت[3]، 1934). نیاز بشر به فرآورده های طبیعی گیاهان روزافزون شده ­است، چرا كه تولید آزمایشگاهی برخی از این فرآورده­ها به علت پیچیدگی ساختار آنها بسیار مشكل است (جابلونسکی[4]، 1954).

انتخاب شعار سال 2011 با عنوان «گوناگونی زیستی و جنگل‌ها» نشان می دهد که جنگل ها به عنوان یک اکوسیستم و در برگیرنده هزاران گونه جانوری و گیاهی (مجموعه ای از گوناگونی زیستی) چه جایگاه مهمی را در تداوم حیات و رفاه انسان بر عهده دارند و از سویی در وضعیت مناسب حفاظتی قرار ندارند و لازم است در سراسر جهان به این مقوله بیشتر توجه شود (http://www.unep.org). درختان جنگلی منابع تجدیدپذیر غذا، علوفه، سوخت، الوار و دیگر تولیدهای ارزشمند می باشند. به دلیل افزایش جمعیت و خواسته های بشر شاهد کاهش پوشش گیاهی و جنگل ها در سطح کره زمین هستیم و این زنگ خطری است به دلیل اینکه بیشتر فتوسنتز کره زمین را گیاهان و به ویژه گونه های جنگلی انجام می دهند (گیری و همکاران، 2004). از زمان ابداع عملیات کشاورزی امروزی و بهنژادی گیاهان زراعی فعلی زمان زیادی نمی گذرد. گیاهان امروزی به روش های مختلف دستخوش تغییرهایی شده اند به طوری که هم اکنون شباهت بسیار اندکی با اجداد وحشی خود دارند (چاولا[5]، 2000). جنگل های دنیا در حال کاهش می باشند در حالی که تقاضا برای تولیدهای به دست آمده از درخت از قبیل خمیر کاغذ سازی، کاغذ صنعتی، چوب برای ساختمان سازی، سوخت و دیگر نیازمندی ها در حال افزایش می باشد (گیری و همکاران[6]، 2004). متخصصان جنگل محاسبه نموده اند که 9/3 بیلیون هکتار جنگل های دنیا (گارتلند و همکاران[7]، 2002)

2- اهمیت و ضرورت تحقیق:

3- پیشینه تحقیق:

4- اهداف تحقیق:

..

5- فرضیه ‏های تحقیق:

..

6- مدل تحقیق

..

7- سوالات تحقیق:

..

8- تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

..

9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

10- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):

ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

..

ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانه‏ای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیش‏برداری و غیره) گردآوری داده‏ها :

..

د – جامعه آماری، روش نمونه‏گیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

..

ز- ابزار تحقیق:

..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها:

..

منابع :

..

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

  1. Giri et al.

[2]. Tripathi and Tripathi

[3]. White

[4]. Jablonski

  1. 2 Chawla
  2. 1 Giri et al.
  3. 2 Gartland et al.

لینک کمکی