فایل ورد (word) : : استفاده از داده¬هاي استر در تحليل ارتباط سنگ-شناسي و پتانسيل¬هاي معدني گنبد¬نمکي دهکويه، شمال شرقي لار، استان فارس صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : : استفاده از داده¬هاي استر در تحليل ارتباط سنگ-شناسي و پتانسيل¬هاي معدني گنبد¬نمکي دهکويه، شمال شرقي لار، استان فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : استفاده از دادههای استر در تحلیل ارتباط سنگشناسی و پتانسیلهای معدنی گنبدنمکی دهکویه، شمال شرقی لار، استان فارس
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
زمینشناسی اقتصادی
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
سنجش از دور با زمین فیزیک و زمین شیمی به عنوان روشی استاندارد در بسیاری از برنامههای اکتشاف مواد معدنی، به ویژه در مناطق دور دست جهان که به خوبی نقشهبرداری نشدهاند، پذیرشی عام یافته است. این پذیرش به ویژه در مناطق خشک و نیم خشک، جایی که پوشش گیاهی، سنگها وخاک حاصل از آنها را از نظر پنهان نمیکند، صادق است. همچنین، سنجش از دور از راه عکسهای هوایی و ماهوارهای نقش مهمی در تهیه نقشههای سنگشناسی، تحلیلهای سنگشناختی و اکتشاف منابع معدنی ایفا میکند (Leeg, Christopher, 1944). با توجه به اینکه در این پژوهش از تصاویر سنجنده استر استفاده میشود، بنابراین ضروری است که ابتدا مختصری به معرفی آن پرداخته شود.
سنجنده استر[1] محصول مشترک آمریکا[2] و ژاپن است که بر روی ماهواره ترا[3] قرار دارد و در سال 1999 به فضا پرتاب شد. این سنجنده نسبت به سنجندههای چند طیفی[4] قدیمیتر از توان تفکیک طیفی بالاتری برخوردار بوده و دارای توانایی بهتری در تمایز واحدهای سنگشناختی میباشد (Fujisada,1995; Iwasaki et al., 2002). بنابراین با توجه به مطالعات انجام شده بر روی سنجنده استر و توانایی این سنجنده در بارزسازی واحدهای سنگی، در این پژوهش از دادههای این سنجنده برای بارزسازی، تفکیک واحدهای سنگشناختی و پتانسیلیابی استفاده شد.
در طبیعت اطراف ما پدیدههای طبیعی بسیار شگفتانگیز و پیچیدهای در جریان هستند از جمله وجود گنبدهای نمکی که به صورت طبیعی در بعضی از مناطق شکل گرفته و دارای مشخصات و خاصیت و نیروی طبیعی بسیار متحیر کنندهای میباشند. بطور کلی، ساختهای گنبدی را میتوان بعنوان ساختهایی تعریف کرد که در نتیجه نیروهای که از پائین به بالا اثر میکنند تشکیل میشوند. گنبدهای نمکی عمدتا از ترکیبات تبخیری هالیت (نمک طعام و نمک صنعتی)، انیدریت و ژیپس (گچ) هستند. علاوه بر رسوبات تبخیری میتوان به عناصر فلزی و مواد رادیو اکتیو نیز اشاره کرد؛ اما آنچه که مهم است وجود درصد ذخایر نفت و گاز فراوان همراه با گنبدهای نمکی است.
ته نشین شدن رسوبات تبخیری در ادوار گذشته، لایههای ضعیفی از نمک را به وجود آورده است که هم اکنون در اعماق زمین قرار دارد. صعود نمک منجر به ایجاد یک برآمدگی در سطح زمین شده و نهایتا زمین را میشکافد و کوههایی از نمک به صورت گنبدنمکی بر روی زمین ظاهر میشود. ایران از نظر رسوبات تبخیری بسیار غنی است و بهترین نمونههای گنبدهای نمکی شناخته شده در دنیا مربوط به جنوب ایران و خلیج فارس است. تعدادی گنبد نیز در جنوب استان سمنان و کرمان وجود دارد که از دریاهای عظیم ولی کم عمق تشکیل شده و اکنون در چندین کیلومتری عمق زمین مدفون هستند (صمدیان،1369) . در این تحقیق سعی میشود با استفاده از دادههای فروسرخ بازتابی استر به تحلیل و نقشهبرداری سنگشناختی گنبدنمکی دهکویه لار پرداخته و پتانسیلهای معدنی آن معرفی شوند.
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1] – Aster
[2] – Nasa
[3] – Terra
[4] – Multi Spectral